ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ ανάξιοι της Πατρίδας

Η ημέρα εορτασμού της 17ης Νοεμβρίου συνοδεύτηκε από όσα χαρακτηρίζουν διαχρονικά την ελληνόφωνη αριστερά. Από ντροπή, καταστροφή και βεβήλωση των ιερών του Γένους μας. Ο πρωθυπουργός Τσίπρας χαζογελούσε την ώρα που άθλιος και φανατικά ανθέλλην Γερμανός δημοσιογράφος καθύβριζε με χυδαία λόγια την μητέρα μας Ελλάδα. Οι ομοϊδεάτες των συριζαίων αναρχικοί έκαιγαν ελληνικές σημαίες, διέλυαν το Πολυτεχνείο και κατέστρεφαν το κέντρο των Αθηνών και το μεγαλύτερο μέρος του υπουργικού συμβουλίου συμμετείχε στην παρέλαση της υποκρισίας με προορισμό την αμερικανική πρεσβεία – στα κεντρικά γραφεία της διπλωματικής αποστολής της υπερδύναμης, την οποία υπηρετεί άκριτα, άνευ αντιλογίας και δουλοπρεπώς η κυβέρνηση.
Μόνο η αηδία είναι εντονότερη της οργής που προκαλούν αυτές οι καταστάσεις και οι εικόνες.
Η 17 Νοέμβρη επί δεκαετίες ήταν ο υποχρεωτικός εορτασμός του ανύπαρκτου ηρωισμού της αντιπατριωτικής αριστεράς και το προπέτασμα καπνού για την καταλήστευση της χώρας από όσους επικαλούνται τις δάφνες της. Οι Έλληνες βαρέθηκαν να πανηγυρίζουν επειδή θησαύρισαν οι αριστεριστές και ζουν σε βάρος όλων μας.
Η 17 Νοέμβρη είναι νεκρή, άφησε πίσω της ως φαντάσματα το χρέος και την ντροπή για τον διασυρμό της Ελλάδας από τα ορφανά του Μάρξ και του Στάλιν. Επίσης, στο διάβα της άφησε και πολλά πτώματα από την δράση μιας τρομοκρατικής οργάνωσης που βαφτίστηκε από τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Προηγούμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Σημαντική η συμμετοχή της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ στη συνδιάσκεψη του MENF στη Σόφια
Επόμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Τιμάμε την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων