ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Το τεράστιο χρέος του δημοσίου στον ιδιωτικό τομέα

Τελικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ λατρεύει το «φέσι» !
Το κράτος ως πρώτος μπαταξής στο τεφτέρι του ιδιωτικού τομέα, οφείλει πλέον 6,69 δισεκατομμύρια ευρώ σε ιδιώτες και προμηθευτές του δημοσίου και μετά το φέσι που τους φόρεσε, τους δίνει με ιδεοληπτική «ευχαρίστηση», τη χαριστική βολή της παράλογης υπερφορολόγησης.
Τα λουκέτα μπαίνουν στην αγορά ασταμάτητα το ένα μετά το άλλο. Σήμερα, ένα χρόνο μετά τα capital controls, τα λουκέτα το 2016 ξεπερνούν τα 15.000, μόνο για το πρώτο εξάμηνο, με παράλληλη απώλεια εκατοντάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας.
Το κράτος «τζαμπατζής» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, συνεχίζει ασταμάτητα και αμετανόητα τον πόλεμο κατά της ελεύθερης αγοράς θυσιάζοντας τις επιχειρήσεις και τα σπίτια των «ιερομαρτύρων» του ιδιωτικού τομέα, στο βωμό των συντεχνιακών συμφερόντων της κομματικής πελατείας του…
Την ώρα που η Ελλάδα γεμίζει από HOT-SPOTS με τους «επενδυτές» της Ειδομένης, της Λέρου και της Μυτιλήνης, την ίδια ώρα οι εφορίες στη Βουλγαρία, στη Ρουμανία και στην Κύπρο έχουν μετατραπεί σε φορολογικά HOT-SPOTS εισπράξεων εσόδων από τις κατατρεγμένες ελληνικές επιχειρήσεις.
Παραγωγικές και κερδοφόρες ελληνικές επιχειρήσεις που η μία μετά την άλλη, εγκαταλείπουν τη χώρα, υπό το φόβο των φορολογικών «τσεκουριών» των «κυβερνητικών δήμιων» της εθνικής μας αγοράς…

Προηγούμενο άρθροΕπεισόδια στη Λέρο
Επόμενο άρθροΑνέγερση τζαμιού στον Βοτανικό