Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 στα γραφεία της Ανωτάτης Γενικής Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδος Α.Γ.Σ.Σ.Ε. στην Αθήνα, η συνάντηση ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων του προεδρείου της Συνομοσπονδίας με τον Πρόεδρο της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κ. Φαήλο Κρανιδιώτη και του κλιμακίου στελεχών του κόμματος. Στη συνάντηση, ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Μουλίνος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Πέτρος Βογιατζής και ο Επιστημονικός Συνεργάτης κ. Βασίλειος Λουζιώτης έκαναν εκτενή ανάλυση και παρουσίαση όλων των σοβαρών θεμάτων αλλά και των επερχόμενων απειλών που αφορούν τους Έλληνες συνταξιούχους στον Πρόεδρο και στο κλιμάκιο της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ.

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κ. Φαήλος Κρανιδιώτης ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιπρόεδρο του κόμματος κ. Παναγιώτη Δούμα, το Γενικό Διευθυντή της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κ. Βασίλειο Ροζή και τον Γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Εμμανουήλ Ζαμπέτα, υπογράμμισε την προτεραιότητα που έχει στο πρόγραμμα του το νέο κόμμα για την απελευθέρωση των Ελλήνων συνταξιούχων από τις αντιπατριωτικές και ληστρικές προς αυτούς πολιτικές περικοπών και εξαθλίωσης.

Και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για περαιτέρω αμοιβαία συνεργασία και ενημέρωση για την σοβαρή και πρακτική αντιμετώπιση των προβλημάτων των Ελλήνων συνταξιούχων.

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, στο πέρας της ουσιαστικής και της αμοιβαία εποικοδομητικής συναντήσεως, συνυπέγραψε μαζί με τα στελέχη του κόμματος που τον πλαισίωναν, την προσφυγή της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας ενάντια στο «Ασφαλιστικό – Φορολογικό».

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>