Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ στηρίζει τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία

Με αφορμή τη διεθνή ημέρα της γυναίκας, σήμερα 8 Μαρτίου, η Τομεάρχης Γυναικών Ρένα Κώσση προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Η 8η Μαρτίου ορίστηκε το 1977 από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα της Γυναίκας και τη Διεθνή Ειρήνη, με στόχο να μας υπενθυμίζει τις θυσίες και τα αγωνιστικά επιτεύγματα των γυναικών όλου του κόσμου και πως οι γυναίκες πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα με τους άνδρες σε όλους τους τομείς.

Στην πατρίδα μας οι Ελληνίδες αγωνιζόμαστε  μέσα στις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, που έχουν επιβληθεί παντού,  ώστε  να έχουμε δικαίωμα όχι μόνον στην εργασία αλλά και στην δημιουργία οικογένειας και στην εξασφάλιση μιας αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Η Νέα Δεξιά στηρίζει τη θέση της γυναίκας, τιμώντας και αναγνωρίζοντας όχι μόνον την προσφορά της στην εργασία και στην οικογένεια  αλλά και στο δυναμισμό και την αυταπάρνηση που τη διέπουν.

Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες, εργαζόμενες και μη, που δεν σταματούν να υλοποιούν τους  στόχους τους αγωνιζόμενες  με πάθος, υπομονή και αποφασιστικότητα”.

Προηγούμενο άρθροΔήλωση του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαήλου Κρανιδιώτη, για την αριστερή καταστολή στην Λέσβο, την Πτολεμαΐδα και τα Γιαννιτσά
Επόμενο άρθροΤο νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση