ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Συνέντευξη του ΓΓ. Χρήστου Χρηστίδη στο ΔΕΛΤΑ TV

Ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ κος Χρήστος Χρηστίδης, βρέθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θράκη, στο κεντρικό δελτίο του ΔΕΛΤΑ TV στο οποίο και έδωσε συνέντευξη για την πορεία του κόμματος ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ καθώς και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
O κος Χρήστος Χρηστίδης, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ ως νέο κόμμα κινείται σε όλη την Ελλάδα με περιοδείες από στελέχη του κόμματος. Συγκεκριμένα ο ίδιος, μετά την επίσκεψη στην ακριτική Ρόδο τώρα περιοδεύει στη Θράκη για συναντήσεις με μέλη και στελέχη του κόμματος όπου ήδη μετρά, από την ίδρυση του στις 13 Μαΐου 2016, χιλιάδες διαδικτυακές εγγραφές Ελλήνων από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Ο Γενικός Γραμματέας της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, τόνισε στο δημοσιογράφο του ΔΕΛΤΑ TV κο Δημοσθένη Μαζαράκη, ότι η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ ως νεοσύστατο κόμμα δεν αποτελεί ένα αθηνοκεντρικό πολιτικό φορέα.
Η προτίμηση του κόσμου για τη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ από την πρώτη στιγμή, έχει να κάνει με την πλήρη στροφή της Νέας Δημοκρατίας στο μετριοπαθές κέντρο, την εγκατάλειψη των εθνικών θεμάτων στην τύχη τους από όλα τα κόμματα αλλά και την ανάγκη του κόσμου να εκφραστεί από μία καθαρή δεξιά φωνή χωρίς ούτε πριν αλλά ούτε μετά, κανένα άκρο και κανένα κέντρο, αλλά μία καθαρή και μη φοβική δεξιά όπως την θέλει ο κόσμος και την έχει μάθει ιδεολογικά.
Για την επέτειο του δημοψηφίσματος τόνισε ότι ήταν η απόλυτη εξαπάτηση του Ελληνικού λαού. Για το νέο εκλογικό νόμο υπογράμμισε, ότι η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ δεν λειτουργεί καιροσκοπικά αλλά πατριωτικά και ότι όχι μόνο διαφωνούσε με τη μείωση του πλαφόν του 3% αλλά και πρότεινε την αύξησή του για να μην πέσουμε σε κυβερνητική αστάθεια όπως είχε τονίσει σε σχετική τοποθέτησή του, ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης.
Ως προς το δικαίωμα ψήφου στα 17 έτη σημείωσε ότι αν και τα νέα παιδιά της εποχής ίσως είναι πιο ενήμερα δεν έχουν καμία επαφή με την καθημερινότητα της παραγωγικής ζωής και έκλεισε με την πρόβλεψη ότι δεν θα βρεθούν οι 200 ψήφοι για το νέο εκλογικό νόμο.
Τέλος τόνισε ότι κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα δεν κάνει μία παραγωγική αντιπολίτευση ουσίας και έκλεισε με τη θέση ότι η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ γεμίζει ως νέο κόμμα ένα μεγάλο κενό το οποίο υπάρχει και αυτό φαίνεται από την ανταπόκριση του κόσμου.
Προηγούμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ένας χρόνος από το δημοψήφισμα-παρωδία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
Επόμενο άρθροΕπεισόδια στη Λέρο