Δήλωση του Γραμματέα Γεωργίας, Κτηνοτροφίας & Αλιείας κ. Πέτρου Καραλάζου για τη συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο

Την Τετάρτη 23/2/2022, βρεθήκαμε στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο και συζητήσαμε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, αλλά και για το φλέγον ζήτημα της Ουκρανίας.

Το πρώτο θέμα ήταν το μεταναστευτικό, στο οποίο οι απόψεις και οι ανησυχίες μας για τον κίνδυνο της ισλαμοποίησης, μας βρήκαν σύμφωνους.

Μάλιστα, ο Σεβασμιότατος εξέφρασε ο ίδιος την ανησυχία του για την αύξηση του πληθυσμού των μεταναστών στη χώρα μας λόγω της υπογεννητικότητας που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

Επίσης, αναφέρθηκε στην ανεργία και την ανασφάλεια που δημιουργεί όλη αυτή η κατάσταση ειδικά στους νέους, οι οποίοι αναγκάζονται να μεταναστεύσουν για ένα καλύτερο μέλλον.

Αναφορά έγινε και στο ζήτημα της πανδημίας και στα υγειονομικά μέτρα που μάλλον δεν ήταν σε πολλές περιπτώσεις σωστά.

Αναφέρθηκε στο κλείσιμο των ναών την στιγμή που σε άλλες περιπτώσεις ελάμβαναν χώρα διάφορες εκδηλώσεις, όπως λειτουργίες σε τζαμιά, πορείες και διαμαρτυρίες μεταναστών.

Το ευχάριστο, όμως, όπως μας ενημέρωσε, ήταν ότι με την χαλάρωση των μέτρων οι ναοί λειτούργησαν κανονικά και μάλιστα με αρκετά μεγάλο αριθμό πιστών.

Αναφέρθηκε επίσης και στο μεγάλο ποσοστό των νόμιμων εκτρώσεων στην χώρα μας που αγγίζει τις 84.000, αριθμός τρομακτικός την στιγμή που η υπογεννητικότητα μαστίζει την χώρα μας.

Με λίγα λόγια, οι απόψεις του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, μας βρήκαν σύμφωνους, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την εκτίμηση και τη συμπάθειά του προς τον Πρόεδρο της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλο Κρανιδιώτη.

Προηγούμενο άρθροΆρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη στο liberal.gr – Περί Δεξιάς
Επόμενο άρθροΆρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη – Η αστική δημοκρατία και οι Αγιάννηδες