Δήλωση του Φαήλου Κρανιδιώτη για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαήλος Κρανιδιώτης εν όψει του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Η αριστερή κυβέρνηση με διάφορα άλλα ρετάλια του εθνομηδενισμού προχωράει αδιστακτα στο ξεπούλημα των εθνικών συμφερόντων και στη βεβήλωση του αίματος χιλιάδων Ηρώων μας, που έπεσαν για τη Μακεδονία. Από την μια έτσι υλοποιούν μέρος της πιο σκοτεινής και προδοτικής πολιτικής της αριστεράς στον Μεσοπόλεμο και στην κομμουνιστική χωριστική ανταρσία και παράλληλα υπακούουν σε κελεύσματα του ξένου παράγοντα, με άγνωστα προς το παρόν, αλλά σίγουρα ευτελή ανταλλάγματα.

Ο λαός, που διαφωνεί συντριπτικά πλειοψηφικά,  υβρίζεται και κατασυκοφαντείται από την ίδια του την κυβέρνηση. Πρέπει να απαντήσουμε βροντερά και υπερκομματικά. Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ σας καλεί όλους να δώσετε το “παρών” την Κυριακή στις 14:00 στο Σύνταγμα, να ανταποκριθούμε όλοι στο κάλεσμα των Μακεδονικών οργανώσεων, μόνο με τη Σημαία και τα σύμβολα το Έθνους μας.

Να τιμήσουμε τον Παύλο Μελά, τον Τέλο Άγρα και τους χιλιάδες πεσόντες για την Μακεδονία και να υποσχεθούμε σε αυτούς που αποπειράθηκαν την προδοσία πως θα τιμωρηθούν, όπως προβλέπουν το Σύνταγμα και οι Νόμο μας. Όσοι φίλοι και φίλες επιθυμούν να προσέλθουν στη συγκέντρωση μαζί μας, η δική μας προσυγκέντρωση θα γίνει στα γραφεία μας στο Σύνταγμα, Απόλλωνος 3-5 στις 13:00.

Προηγούμενο άρθροΕπιλεκτική εφαρμογή του νόμου περί απαγόρευσης της αφισοκόλλησης
Επόμενο άρθροΟ Φ. Κρανιδιώτης για την ψηφοφορία στη βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών