Πυρκαϊές και πτώση πυροσβεστικού Α/Φ Canadair

Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ κος Δημήτριος Γερογιάννης προέβη στην ακόλουθη δήλωση αναφορικά με την πτώση του Canadair CL-215 και τις πυρκαγιές.
«Κάθε χρόνο γινόμαστε μάρτυρες της απώλειας ανθρώπινων ζωών και της καταστροφής της ιδιοκτησίας των Ελλήνων πολιτών από τις πυρκαγιές και τους εμπρησμούς.
Κάθε χρόνο, προσευχόμαστε να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα είτε αθώων πολιτών είτε στελεχών του πυροσβεστικού σώματος, των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων.
Φαίνεται, πως τα ατελείωτα εκατομμύρια ευρώ που βρέθηκαν άμεσα για τα hot-spots και τα σχετικά προγράμματα για τις αλλοδαπές MKO, αποτελούν για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σπουδαιότερη προτεραιότητα από την προστασία των δασών μας και στελεχών μας με την αγορά νέων Canadair ή και ανταλλακτικών για τα σαράντα ετών αεροσκάφη αλλά και για εξοπλισμό του Πυροσβεστικού Σώματος.
Δεν αρκεί, μετά τη διάσωση από καθαρό θαύμα των δύο πιλότων του Canadair στα Δερβενοχώρια, μία δήλωση του …να σε κάψω Γιάννη να σ’ αλείψω λάδι.
Η κυβέρνηση οφείλει να προστατεύσει με σχέδιο τους Έλληνες αλλά και με τα τεχνικά μέσα τα στελέχη της πυροσβεστικής και των σωμάτων ασφαλείας»

Προηγούμενο άρθροΔηλώσεις Λυμπεράκη από το κόμμα ΠΟΤΑΜΙ
Επόμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Υπαγωγή επιχειρήσης ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. στο άρθρο 99