Δήλωση του Γραμματέα Γεωργίας, Κτηνοτροφίας, Αλιείας και Τομεάρχη Θεσσαλίας της Νέας Δεξιάς Πέτρου Καραλάζου: Προειδοποίηση και από τους Γερμανούς για την επισιτιστική κρίση που έρχεται

Μάλλον δεν υπάρχει η απαιτούμενη σοβαρότητα από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση όσον αφορά την επάρκεια βασικών αγαθών για την αντιμετώπιση της επισιτιστικής κρίσης που έρχεται.

Βλέπουμε παντού ότι λόγω της αύξησης του κόστους παραγωγής η Γεωργία και η κτηνοτροφία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ως προς την συνέχιση και διατήρηση της ενασχόλησης τους με τον πρωτογενή τομέα. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι η έλλειψη βασικών αγαθών πρώτης ανάγκης που αφορά την διατροφή εκατομμύριων ανθρώπων ,θα έπρεπε να απασχολεί όλους τους ηγέτες, όχι μόνο της Ευρώπης, αλλά ολοκλήρου του κόσμου.

Η έλλειψη τροφίμων δεν είναι κάτι που μπορείς να αντιμετωπίσεις την τελευταία στιγμή αλλά θα πρέπει να έχεις προνοήσει έτσι ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν δείχνει ότι θα τελειώσει σύντομα και μάλλον υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι μπορεί να έχουμε ακόμη και εμπλοκή άλλων χωρών. Ας ελπίσουμε να λάβουν τέλος οι εχθροπραξίες μεταξύ Ρωσίας Ουκρανίας όσο πιο γρήγορα γίνεται για να προλάβουμε τα χειρότερα.

Πέτρος Καραλάζος
Υποψήφιος βουλευτής Λάρισας με την Εθνική Δημιουργία
Θάνος Τζήμερος -Φαήλος Κρανιδιώτης- Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Προηγούμενο άρθροΔήλωση του Γραμματέα Μεταφορών και Τομεάρχη Ευβοίας της Νεας Δεξιάς Χρήστου Πολίτη – Τώρα τους φταίνε και τα ΚΤΕΛ.
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη του Φαήλου Κρανιδιώτη στην εκπομπή “Εδώ Πελοπόννησος” με τον Βασίλη Ζώη 24/6/2022