Δήλωση του Γραμματέα Γεωργίας, Κτηνοτροφίας, Αλιείας και Τομεάρχη Θεσσαλίας της Νέας Δεξιάς Πέτρου Καραλάζου: Είναι υποχρέωση της πολιτείας η προστασία των Ελλήνων.

Η πατρίδα μας εδώ και χιλιάδες χρόνια βασίζεται αναφορικά με την επιβίωσή της, σε γη και θάλασσα. Άλλωστε οι πρόγονοί μας εμπιστεύτηκαν την φύλαξή τους στην θεά Δήμητρα και στον θεό Ποσειδώνα.

Το σημαντικότερο και το πιο σοβαρό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει μια χώρα είναι μια επισιτιστική κρίση. Μια κρίση που μπορεί μέσα σε ελάχιστο χρόνο να αφανίσει ολόκληρο τον πληθυσμό μιας χώρας.

Υποχρέωση έχουν λοιπόν οι κυβερνώντες να φροντίζουν για την επάρκεια βασικών αγαθών πρώτης ανάγκης, για την αντιμετώπιση σοβαρών καταστάσεων που συμβαίνουν σε όλο τον πλανήτη.

Φυσικά δεν φταίνε οι πόλεμοι και οι φυσικές καταστροφές μόνο.
Υπάρχουν και τα βρώμικα παιχνίδια γύρω από την παγκόσμια διαχείριση κάποιων βασικών αγαθών, που πολλές φορές χρησιμοποιούνται για να εκβιάζουν κάποιες καταστάσεις.
Βλέπουμε τι συμβαίνει στον πόλεμο της Ουκρανίας, με την Ρωσία να χρησιμοποιεί τα μεγάλα αποθέματα σιτηρών ως άμυνα σε όλες τις κυρώσεις που τις έχουν επιβληθεί.
Εδώ φυσικά βλέπουμε ότι σε τόσο δύσκολες καταστάσεις κανείς δεν πρόκειται να κοιτάξει τον απλό λαό. Έχουμε διδαχθεί από την ιστορία πως σε όλα τα μεγάλα οράματα για εξουσία και δύναμη που έχουν ορισμένοι άνθρωποι, στο τέλος την πληρώνουν οι απλοί πολίτες.

Δεν θα πρέπει λοιπόν να μας ξεγελάει η εικόνα που μας παρουσιάζουν όλα τα ΜΜΕ πως όλα είναι μια χαρά, αλλά θα πρέπει να φροντίζουμε και να λαμβάνουμε όσα μέτρα μπορούμε για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων.

Το ερώτημα είναι γιατί οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο δεν προειδοποιούν τους πολίτες, αλλά ισχυρίζονται πως όλα είναι υπό έλεγχο.
Η απάντηση είναι πάντα η ίδια.
Δεν χρειάζεται να σπείρουμε τον πανικό.

Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από όλα όσα συμβαίνουν και θα συμβούν και είναι πραγματικά εγκληματικό να μην υπάρχει η ανάλογη ενημέρωση στον κόσμο.

Ήδη τα μεγάλα προβλήματα, όπως η αύξηση του κόστους παραγωγής από την άνοδο της τιμής στην ενέργεια χτυπούν την γεωργία και την κτηνοτροφία σε όλη την Ευρώπη και φυσικά αυτό σημαίνει ότι και τα βασικά προϊόντα διατροφής θα είναι σε λίγο απλησίαστα από τους χαμηλόμισθους πολίτες.
Όλα αυτά συνδυάζονται με τις ανακοινώσεις των κυβερνήσεων για διακοπές στο ρεύμα αρκετές ώρες καθημερινά για εξοικονόμηση ενέργειας, την αύξηση των τιμών στα καύσιμα και φυσικά και την αύξηση της ανεργίας που θα προκύψει από το κλείσιμο πολλών επιχειρήσεων.

Για όλα αυτά έχουν την ιερά υποχρέωση να ενημερώσουν και να προστατέψουν τους Έλληνες πολίτες οι κύριοι της κυβέρνησης.

Γραμματεία Γεωργίας, Κτηνοτροφίας και Αλιείας.

Προηγούμενο άρθροΒλακοκτονία!
Επόμενο άρθροΟ Νότης έχει κέφια