Παρδαλές απρέπειες

Σε αυτή τη χώρα μπορείς ανενόχλητος να κοπρίζεις πάνω στην Ιστορία, τα σύμβολα και τις θυσίες του Έθνους μας.
Ανενόχλητος και με σιωπή των ιθυνόντων. Διώκονται οι ρατσιστές, εκτός εράν είναι ρατσιστές κατά της πλειοψηφίας. Άν βρίζεις Έλληνες και την πίστη τους, αν χλευάζεις την Σημαία τους, δεν τρέχει κάστανο. Η επίσημη σελίδα των παρδαλών πουλιών του φασιστοειδούς δικαιωματισμού στην Ελλάδα, των ακτιβιστών ΛΟΑΤΚΙ, που ζητούν ειδική μεταχείριση, λες και είναι χελώνες που κινδυνεύουν, βεβήλωσε το λάβαρο της επανάστασης του 1821 με ανάρτηση μιας άθλιας φωτογραφίας στο Instagram, όπου στον γνωστό κλασσικό πίνακα η επαναστατική σημαία έχει αντικατασταθεί με photoshop από την σημαία με το ουράνιο τόξο των ακτιβιστών υπέρ της φαιδρής αλλά ολοκληρωτικής ψευδοεπιστημονικής θεωρίας των 62 “φύλων”, που μάλιστα υποστηρίζουν πως το φύλο είναι ρευστό. Σήμερα νοιώθεις άντρας, αύριο δηλώνεις νομική ταυτότητα γυναίκας και ας παραμένεις ακέραιος ανατομικά και μεθαύριο δηλώνεις πολυερωτικό καγκουρώ. Ψυχικές διαταραχές και ασθένειες βαφτίστηκαν “φύλα” και αντί να ασχοληθούν μαζί τους για να τους βοηθήσουν οι ψυχίατροι και οι ψυχολόγοι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτιαξε επιτροπή, η οποία στην ουσία έχει στόχο όχι την ισότητα αλλά την παροχή παράλογων προνομίων και την υλοποίηση διεκδικήσεων, όπως η υιοθεσία, που θα βλάψει κατάφωρα τα δικαιώματα των παιδιών, που σύμφωνα και με τον Καταστατικό Χάρτη των Δικαιωμάτων του Παιδιού αλλά και την κοινή λογική, την Φύση και την εμπειρία του μέσου ανθρώπου, έχουν ανάγκη από Μάνα και Πατέρα, πατρικό και μητρικό πρότυπο. Δεν είναι αξεσουάρ για υλοποίηση φαντασιώσεων και την υποκρισία ρόλων που η φύση έχει κατανείμει σοφά όλως διαφορετικά. Η εν λόγω διορισθείσα από τον Μητσοτάκη επιτροπή ή άλλες οργανώσεις του χώρου δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη να καταγγείλουν την αθλιότητα αυτής της απρέπειας που προσέβαλε όλο το Έθνος, τα σύμβολα, του Ήρωες και την Ιστορία του. Αυτή η μικρή μειοψηφία φανατικών και ενίοτε επαγγελματιών ακτιβιστών διαπρέπει όχι μόνον σε τέτοιες ρατσιστικές και χυδαίες προσβολές αλλά και βίαιες και επίμονες αντιδράσεις λογοκρισίας των αντίθετων απόψεων και κατασυκοφάντησης όσων αρνούνται να συναινέσουν ή να σιωπήσουν μπροστά στις φασιστικές πρακτικές τους και την ενάντια στην Φύση, στην αξιοπρέπεια, στην λογική και στο πρόσωπο του Ανθρώπου αντζέντα τους. Δεν εκπροσωπούν παρά ελάχιστους, η πλειοψηφία των ομοφυλόφιλων συμπολιτών μας, όπως όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι, επιθυμούν να διακρίνονται για την καλοσύνη τους, την εντιμότητα, τα ταλέντα τους, την εργατικότητα τους, να ζουν ελεύθεροι την ζωή που επιλέγουν και όχι όλα στην ζωή τους να περιστρέφονται γύρω από αυτό. Απλά οι επαγγελματίες του “κινήματος” έχουν την θρασύτητα και την χυδαιότητα της ολοκληρωτικής αντίληψης, που υποστηρίζεται από έναν τομέα ψευδοεπιστήμης και μια προσωρινή μόδα, που αργά ή γρήγορα θα γίνει μπούμερανγκ και θα κατεδαφιστεί όλο το φαιδρό αλλά επικίνδυνο οικοδόμημα, μαζί με θεωρίες και θεσμικό πλαίσιο που υποστηρίζουν αυτή την νεωτερική έκδοση νεοναζιστικού “δικαιωματισμού”.

Η οργανωμένη αυτή φασιστική μειοψηφία ταυτίζεται με τον ανθελληνισμό και τον μηδενισμό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως πολλούς από αυτούς/ές, θα τους πετύχετε σε παρακμιακές πεζοδρομιακές εκδηλώσεις με σύνθημα “Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η πατρίς, να πεθάνει η Ελλάδα, να ζήσουμε εμείς”. Αυτά τα ακτιβιστικά σκουπίδια, έκφανση ενός διαταραγμένου μηδενισμού, έχουν θέση μόνο στον υπόνομο της κοινωνίας, μακριά από τόσους ποιητές, συνθέτες, γενικά άξιους θαυμασμού Έλληνες πολίτες, που όλοι γνωρίζουμε πως ήταν ομοφυλόφιλοι αλλά που στην ζωή τους λάμπρυναν τον τόπο με την ευγένεια της προσφοράς τους, τους θυμόμαστε και τιμούμε για αυτήν, όχι για τα γούστα τους στο κρεβάτι, και ουδέποτε ταυτίστηκαν με ολοκληρωτικούς που χρειάζονται επιστημονική βοήθεια και όχι έξτρα δικαιώματα για να είναι πιο ίσοι από τους άλλους. Οι μόδες αλλάζουν, ό,τι είναι κόντρα στην Φύση και στην λογική αργά ή γρήγορα καταρρέει. Θα είμαστε εδώ να το βοηθήσουμε πολιτικά να γίνει.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης – Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

ΠΗΓΗ:Bigpost.gr

Προηγούμενο άρθροΔήλωση του Γραμματέα Δικαιοσύνης της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Γιώργου Παλάζη σχετικά με την ανακήρυξη του έτους 2022 σε Έτος Προσφυγικής Μνήμης.
Επόμενο άρθροΤελικά κύριε Μητσοτάκη τι αστυνομία θέλετε ;