Με αφορμή την βεβήλωση του χριστιανικού Σταυρού στην Απελή Μυτιλήνης, ο Γραμματέας Ορθοδοξίας και Θρησκευμάτων της Νέας Δεξιάς κ. Φαίδων Χριστοδουλάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θλίψη κι οργή προκαλεί η πράξη ωμής βίας και μίσους εκ μέρους των λαθροεποίκων και των μισελληνικών ΜΚΟ που παίζουν τον ρόλο του προαγωγού τους.

Απαιτούμε σκληρή αντίδραση από την Διοικούσα Εκκλησία και τον Αρχιεπίσκοπο και καλούμε τον ελληνορθόδοξο λαό μας σε εγρήγορση κι ενότητα απέναντι στην ιδιότυπη κι επιδοτούμενη εισβολή στην πατρίδα μας, που σκοπό έχει την αντικατάσταση του πληθυσμού και την μετατροπή της χώρα σε ισλαμιστική αποθήκη».

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. Μας γεμισανε με λαθρομεταναστες. Μας κάνανε ένα απέραντο χοτελ σποτ αποθήκη ψυχών. .Ο τσιπρας θα πάει σε εκλογές μοιράζει ψυχούλα. Και τα αναδρομικά των στρατιωτικών να τα δώσει πρέπει να είναι κοντά οι εκλογές. Αλλά βλέπω να δίνει το μήνα λες και δίνει κοσμοκαρτα δεν πέτυχε τίποτα αυτός στα 4 Χρόνια που είναι στα πράγματα είναι ο ποιο άχρηστος. Ο χρήσιμος ηλιθιός.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>