Ο Νότης έχει κέφια

Ο Νότης Μηταράκης δήλωσε πως οι Ελληνες δεν ασχολούνται πλέον με το «μεταναστευτικό», όπως κατ’ ευφημισμόν ονομάζεται η οργανωμένη εισβολή που υφίσταται η χώρα και τα κονομάνε Τούρκοι κρατικοί, παρακρατικοί, μαφιόζοι δουλέμποροι και οι ελληνόφωνοι μκοτζήδες αριστεροί ψευτοδιασώστες συνεργοί τους.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης*

Ο κάματος της εργώδους υπουργίας του δεν είναι μικρό πράγμα –να επιβλέπεις τόσους τσαντιρομαχαλάδες και τόσους τριαντάρηδες ασυνόδευτους «δεκαεπτάχρονους»-, τον χτύπησε στο δόξα Πατρί και έχει φαντασιώσεις. Εκτός εάν έχουν φαντασιώσεις οι ταλαίπωροι Ελληνες κάτοικοι, μειοψηφία πλέον σε πολλές γειτονιές από την Ομόνοια ως τα Πατήσια και από τη Λιοσίων ως τη Φωκίωνος Νέγρη, που κάποτε ανταγωνιζόταν στα ίσια το Κολωνάκι και τώρα φέρνει σε Υποσαχάρια Αφρική.

Είναι κακό πράγμα ο ιδρυματισμός της εξουσίας, να νομίζεις και να γενικεύεις πως η πραγματικότητα είναι όσα αντιλαμβάνεσαι στα όρια της κυριλέ γειτονιάς σου κι όσα πιάνει το μάτι σου μέσα από τα φιμέ τζάμια του υπουργικού.

Ας αφήσει τη φρουρά και ας πάει ένα βράδυ μια γύρα στα όρια ευθύνης, π.χ., του Α.Τ. Ομονοίας, όχι μόνο για να δει, αλλά και για να μυρίσει την Αθήνα. Ας πάει ως τα αυτόφωρα, τα Εφετεία Κακουργημάτων και τα Μικτά Ορκωτά, να δει στα εκθέματα των υποθέσεων ποιοι υπερεκπροσωπούνται στην πλημμεληματική αλλά και στη βαριά εγκληματικότητα.

Ουδείς θα ήταν ευτυχέστερος εμού αν η εξουσιαστική παραίσθηση του Νότη ήταν ζώσα πραγματικότητα. Ότι έχουν γίνει προσπάθειες έχουν γίνει, το δε συκοφαντούμενο Λιμενικό μας δίνει μάχες καθημερινά. Όμως η κυβέρνηση, φοβούμενη μη βρεθεί στη θέση του Ορμπαν, να απολογείται στους φιλοεποικιστές των Βρυξελλών, αρνείται να κάνει το βασικότερο όλων: να σπάσει τον μαγνήτη των προνομίων, των επιδομάτων, των τζάμπα σπιτιών, που είναι αυτά, μαζί με την προοπτική της νομιμοποίησης και απόκτησης διόδου στην καρδιά της Ευρώπης, που στέλνουν εδώ στρατιές παρανόμων.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Πολιτική αποτυχία της Ν.Δ.

Αυτές οι ρατσιστικές σε βάρος των Ελλήνων, των νόμιμων πολιτών της χώρας, παροχές είναι τα κύρια διαφημιστικά επιχειρήματα της ισλαμοφασιστικής Τουρκίας και των μκοτζήδων και μαφιόζων δουλεμπόρων-διακινητών προς τους πελάτες τους, τους σε συντριπτικά ποσοστά μουσουλμάνους παρανόμους που θέλουν να παραβιάσουν τα σύνορά μας. Γιατί, άραγε, δεν προσπαθούν να πάνε στις πάμπλουτες μουσουλμανικές χώρες του Κόλπου; Δεν θα ήταν πιο λογικό να στραφούν στους πλούσιους ομοίους τους, τους ομοθρήσκους τους; Ερχονται εδώ διότι ο εποικισμός, η επέκταση του Ισλάμ διά της μετανάστευσης σε βάρος των «απίστων» είναι επιταγή του Κορανίου. Και φυσικά είναι μια τεράστια κερδοφόρα μπίζνα του τουρκικού κράτους, του παρακράτους του και των εγχώριων συνεργών τους. Ισλαμικός εποικισμός και ταυτόχρονα πολύ χρήμα, νόμιμο και παράνομο, επιδοτήσεις, αλλά και μαύρο χρήμα, δουλεμπορικά ναύλα, αλλά και χρηματοδοτήσεις, επιδόματα, Μπίζνες Καλά Οργανωμένες.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ το λέει ευθέως: η σύγκρουσή μας με τους μηχανισμούς των δουλεμπόρων, ξένων και ντόπιων, η πλήρης καταστροφή του μαγνήτη της εισβολής, με κόψιμο κάθε δωρεάν παροχής, κάθε επιδόματος. Κομμένα τα τζάμπα σπίτια, τα αφορολόγητα επιδόματα διαβίωσης, οι ρατσιστικές προκλήσεις σε βάρος των χειμαζόμενων Ελλήνων, που ενώ υποφέρουν βλέπουν παράνομους εισβολείς να ευημερούν. Η δράση των ΜΚΟ πρέπει να απαγορευτεί, οι ψευτοδιασώστες ας κάνουν καμιά κανονική δουλειά και η διαχείριση του προβλήματος θα εναπόκειται μόνο στις Ενοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας, σε κλειστές, αυστηρά φρουρούμενες δομές, με παροχή βασικής σίτισης και περίθαλψης, μέχρι την απέλαση της πλειονότητας και τη με το σταγονόμετρο χορήγηση ασύλου στους λίγους που το δικαιούνται. «Ελλάδα-κάστρο, Ευρώπη-οχυρό», αυτό είναι το σύνθημά μας με τον Θάνο Τζήμερο και τους συνεργάτες μας. Αυτό θα κάνουμε πράξη.

ΠΗΓΗ: newsbreak.gr

Προηγούμενο άρθροΔήλωση του Γραμματέα Γεωργίας, Κτηνοτροφίας, Αλιείας και Τομεάρχη Θεσσαλίας της Νέας Δεξιάς Πέτρου Καραλάζου: Είναι υποχρέωση της πολιτείας η προστασία των Ελλήνων.
Επόμενο άρθροΝα κρατήσουμε ζεστό τον φόβο των Τούρκων