Ο Φ. Κρανιδιώτης για την ψηφοφορία στη βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Για τη συζήτηση και ψηφοφορία στη Βουλή για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαήλος Κρανιδιώτης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

“Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τα περιτρίμματα της παρακμής που θα ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών, συμπληρώνουν τις τελευταίες σελίδες της δικογραφίας τους για το έγκλημά τους, το οποίο είναι απαράγραπτο. Συνεργός της αριστεράς και των βοηθητικών της η σημερινή ηγετική ομάδα της ΝΔ, η οποία δειλά και δόλια δεν υπέβαλε πρόταση μομφής, ώστε να καθυστερήσει έστω λίγες ημέρες το έγκλημα, αφού ολοφάνερα επιθυμεί να ολοκληρώσει ο Τσίπρας τη βρωμοδουλειά, για να μην υποχρεωθεί να την κάνει αργότερα το κόμμα τους, αν έχει την πλειοψηφία στη βουλή,  συμφωνεί με τη σύνθετη ονομασία και είναι συνυπεύθυνη για το ξεπούλημα των εθνικών συμφερόντων.

Η αλαζονεια όλων θα συντριβεί στο εγγύς μέλλον και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά για την προδοσία των εθνικών συμφερόντων. Καλούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αρνηθεί να υπογράψει, να μην γίνει συναυτουργός. Δεν υποχρεούται να συμπράττει σε παράνομες πράξεις, προϊόντα μη νόμιμης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Να μην μοιραστεί μαζί τους τον πάγκο της ατίμωσης”.

Προηγούμενο άρθροΔήλωση του Φαήλου Κρανιδιώτη για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία
Επόμενο άρθροΔήλωση του Φαήλου Κρανιδιώτη για τους βανδαλισμούς στο Εβραϊκό Νεκροταφείο Θεσσαλονίκης