Με αφορμή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τους λαθρομετανάστες στη Θεσσαλονίκη και τη δήλωση Βίτσα αναφορικά με τον αριθμό των λαθρομεταναστών που έχουν περάσει το τρέχον έτος από τον Έβρο, ο Γραμματέας Μεταναστευτικού – Δημογραφικού της Νέας Δεξιάς Γιάννης Παγώνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Το έκαναν στο κέντρο της Αθήνας, το έκαναν στα νησιά, τώρα το κάνουν στην Θεσσαλονίκη. Τα σύνορα είναι σουρωτήρι, αλλά κατά τους ιδεοληπτικούς ανθέλληνες-προδότες είναι απλώς ακόμη μια ημέρα εργασίας στην υπηρεσία συγκεκριμένων συμφερόντων. Αν η κατάσταση στο λαθρομεταναστευτικό δεν ήταν τόσο σοβαρή και επικίνδυνη για την χώρα και το Έθνος, θα ήταν ξεκαρδιστικά γελοία.

Προτείνω στους βουλευτές της κυβέρνησης-τσίρκο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να εκδώσουν μπλοκάκι ελεύθερου επαγγελματία με ΚΑΔ Διακινητής Λαθρομεταναστών – Εποικιστής. Σε αυτό το επάγγελμα είναι καλοί, τους το αναγνωρίζουμε».

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. Ό,τι δεν κατάφερε ο Ιμπραήμ, θα το καταφέρουν αυτά τα σταλινικά απολοιφάδια.
    Όλοι οι Έλληνες σε εγρήγορση για να πάρουμε πάλι πίσω την πατρίδα μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>