Εκπρόσωποι του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ παραβρέθηκαν στην επιμνημόσυνη τελετή για την 77η επέτειο της Πηγάδας του Μελιγαλά

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, εκπρόσωποι του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ παραβρέθηκαν στην επιμνημόσυνη τελετή για την 77η επέτειο της Πηγάδας του Μελιγαλά για να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων του κόκκινου φασισμού.

Από τη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ (Φαήλος Κρανιδιώτης) παραβρέθηκαν ο κ. Κωνσταντίνος Γρηγορόπουλος (Εκπρόσωπος Τύπου), η κα Βασιλική Τσουκαλά (Τομεάρχης Οργάνωσης), ο κ. Μπάμπης Μηνόπετρας (Γραμματέας Δημόσιας Τάξης & Πολιτικής Προστασίας), ο κ Γιάννης Έλληνας (Πρόεδρος Νομαρχιακής Νομού Ηλείας) και η κα. Μαίρη Κεραμίδα (μέλος).

Από τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ (Θάνος Τζήμερος) παραβρέθηκαν ο κ. Βασίλης Τσάτσαρης, (Συντονιστής Επιτροπής Άμυνας), ο κ. Κώστας Πανταζόπουλος (Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Πελοποννήσου), ο κ. Χρίστος Ζερβάκος (μέλος) και η κα Ευσταθία Ανδριανάκη (μέλος).

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη στην ΕΓΝΑΤΙΑ TV στην εκπομπή “ΕΔΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” του δημοσιογράφου Αντώνη Οραήλογλου
Επόμενο άρθροΑποκλειστικές δηλώσεις Τζήμερου & Κρανιδιώτη στην Γραφίδα Σιντικής που προκαλούν αίσθηση