Δήλωση του Γραμματέα Γεωργίας, Κτηνοτροφίας, Αλιείας της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κ. Πέτρου Καραλάζου για το αδιέξοδο των αγροτών και των κτηνοτρόφων από τις αυξήσεις του ρεύματος

Σε αδιέξοδο οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι από τις αυξήσεις του ρεύματος.

Ολοένα και αυξάνονται τα προβλήματα στον πρωτογενή τομέα με αποτέλεσμα να έρχονται όλο και σε ποιο δύσκολη θέση οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι.

Οι αυξήσεις στο ρεύμα ήταν το κερασάκι στην τούρτα που μαζί με τα τόσα άλλα οικονομικά βάρη που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος τους φέρνει λίγο πριν την ολοκληρωτική καταστροφή.

Καύσιμα, λιπάσματα, φάρμακα, ζωοτροφές, όλα έχουν αυξηθεί σε τέτοιο βαθμό που σε συνδυασμό με τις καταστροφές που υπέστη ο αγροτικός κόσμος και την μείωση των τιμών των προϊόντων τους δεν θα μπορέσουν σίγουρα να επανακάμψουν και να μπορέσουν να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους την χρόνια που έρχεται.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι είναι ότι αδυνατούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις που έχουν και ως προς το κράτος αλλά και ως προς τους προμηθευτές τους και για αυτό καλό θα ήταν η κυβέρνηση να πάρει μέτρα και να δώσει άμεσα λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα που για πολλούς θα σημάνει το τέλος της ενασχόλησης τους με την γεωργία η την κτηνοτροφία.

Προηγούμενο άρθροΠαρακολουθήστε την συνέντευξη που έδωσε ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης στον Ιωσήφ Παπαδόπουλο
Επόμενο άρθροΗ παράνομη μετανάστευση είναι υβριδικός πόλεμος