Δήλωση του Γραμματέα Γεωργίας, Κτηνοτροφίας & Αλιείας κ. Πέτρου Καραλάζου για τον κίνδυνο μίας επισιτιστικής κρίσης.

Άμεσες παρεμβάσεις για τον κίνδυνο μίας επισιτιστικής κρίσης.

Εάν θεωρούν ορισμένοι ότι η χώρα έχει την δυνατότητα να αντιμετωπίσει μια επισιτιστική κρίση, μάλλον κάνουν λάθος. Η μέθοδος της ενημέρωσης και της προειδοποίησης συλλέγουμε τρόφιμα για να αντιμετωπίσουμε μια τέτοια κρίση, όπως έκανε πρόσφατα η Γερμανία, προϋποθέτει και την ανάλογη οικονομική κατάσταση που βρίσκονται οι πολίτες. Στην χώρα μας δυστυχώς οι μισθοί χρησιμοποιούνται για την πληρωμή λογαριασμών και φόρων και ένα ελάχιστο υπόλοιπο για την διατροφή μας.

Η δυνατότητα λοιπόν αποθήκευσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης μάλλον είναι αδύνατη για τους περισσότερους Έλληνες. Ο πόλεμος στην Ουκρανία και οι εξελίξεις στα Βαλκάνια ομολογουμένως προκαλούν ανησυχία και προβληματισμό. Πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά οι κυβερνώντες με την επάρκεια των προϊόντων πρώτης ανάγκης στην χώρα μας και να ενημερωθούν οι Έλληνες πολίτες για το πώς θα αντιμετωπιστεί μια τέτοια κατάσταση.

Τέλος, άμεση παρέμβαση και μείωση του κόστους παραγωγής στον πρωτογενή τομέα και συλλογή σιτηρών και άλλων προϊόντων που είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση μιας επισιτιστικής κρίσης.

Πέτρος Καραλάζος
Γραμματέας Γεωργίας κτηνοτροφίας και Αλιείας της Νέας Δεξιάς του Φαήλου Κρανιδιώτη.

ΠΗΓΗ: cocktail89tirnavos.gr

Προηγούμενο άρθροΤο αληθινό πρόσωπο της Βασίλισσας Φρειδερίκης
Επόμενο άρθροΔήλωση του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη, Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, εταίρου του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ για την επέτειο της MARFIN