Παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος της κυβέρνησης για την ασφάλεια των πολιτών

Με αφορμή τον τραυματισμό ενός αστυνομικού και του νεωκόρου, από έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού έξω από τον Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι,  ο κ. Γιώργος Χ. Παλάζης, δικηγόρος και Γραμματέας Δικαιοσύνης της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ προέβη στην παρακάτω δήλωση:

Οι αναρχοαριστερίζουσες ιδεολογικοπολιτικές απόψεις των συνιστωσών της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που συνίσταται στην αρρωστημένη γενική αρχή: «βόηθα με να γκρεμίσουμε το τείχος πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια και θα αισθανθείς πιο ελεύθερος» είχε ως αναμενόμενο αποτέλεσμα την τυφλή απροειδοποίητη βομβιστική επίθεση σε ώρα αιχμής στον Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας και τον τραυματισμό του αστυνομικού και του νεωκόρου.

Και όλα αυτά ενόψει της επικείμενης επίσκεψης της Μέρκελ, όπου έρχεται να πιέσει για το Σκοπιανό σε συνδυασμό με το κύμα αντιδράσεων των Μητροπολιτών.

Συνεπής ο ΣΥΡΙΖΑ στην ιδεολογία του δεν «δίνει δεκάρα» για τους τραυματίες της εννόμου τάξεως και της εκκλησίας αφού αποσκοπεί στη διάλυση του κοινωνικού ιστού της ελληνικής κοινωνίας.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ καταγγέλλει και δεσμεύεται ότι δεν θα ανεχτεί τέτοια φαινόμενα, θα πατάξει κάθε παρόμοια ενέργεια και θα επιβάλλει την έννομη τάξη προκειμένου να αποκατασταθεί η ασφάλεια και η ελευθερία των Ελλήνων πολιτών που τόσο πολύ έχει τρωθεί.

Προηγούμενο άρθροΔήλωση του Φ. Κρανιδιώτη , για την ομιλία του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη και τα λεχθέντα στο Συνέδριο της ΝΔ
Επόμενο άρθροΟ Φαήλος Κρανιδίωτης για τη διαρροή του πορίσματος της ΕΔΕ κατά των 8 αστυνομικών στην υπόθεση του Ζαχαρία Κωστόπουλου