Ισλάμ και Αριστερά, ίδιο μαγαζί

Να μη σας κάνει εντύπωση η στάση του Μελανσόν στη Γαλλία, που αρνείται να στηρίξει την κυβέρνησή του απέναντι στον ισλαμικό τρομοκρατικό πόλεμο που δέχεται η χώρα του.

Η εξήγηση είναι η ίδια για τη στήριξη που δίνουν ο ΣΥΡΙΖΑ και όλες οι παραφυάδες της Αριστεράς, μαζί με το αναρχικό περιθώριο, στους μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες, σε ΜΚΟ, διακινητές. Η Αριστερά σχεδόν παντού στηρίζει την ισλαμική λαθρομετανάστευση και οι ισλαμιστές συμμαχούν με την Αριστερά, διότι η Αριστερά θεωρεί το Ισλάμ αποσταθεροποιητικό παράγοντα των Εθνών και του κοινωνικού καθεστώτος, και το Ισλάμ το ίδιο, προσδοκώντας στην υπονόμευση του Χριστιανισμού. Καθένας προσδοκά για τους δικούς του λόγους την κατάρρευση των δυτικών κοινωνιών. Οι μεν για να ηττηθεί ο καπιταλισμός, το μισητό Εθνικό Κράτος και οι πυλώνες του, όπως η θρησκεία, οι εθνικές παραδόσεις, οι δε ώστε να αποκτήσει σταδιακά την κρίσιμη μάζα πληθυσμού, που μαζί με την ηθική διάλυση των κοινωνιών και την πτώση του Χριστιανισμού θα επιτρέψουν την τελική έφοδο για τον εξισλαμισμό όλης της Ευρώπης.

Αριστερά και Ισλάμ θεωρούν ο ένας τον άλλον ευκαιριακό σύμμαχο. Μόνο που οι ισλαμιστές είναι πιο κυνικοί και, επειδή απεχθάνονται τους αριστερούς και αναρχικούς πάσης απόχρωσης, όταν επιτυγχάνουν τον στόχο τους πολύ απλά τους κρεμάνε, όπως έγινε με την επικράτηση των Αγιατολάχ μετά την Ισλαμική Επανάσταση στο Ιράν. Κομμουνιστές και αναρχικοί, που συμμετείχαν μαζί με τους μουλάδες στον αγώνα καταστροφής της χώρας τους, μετά βρέθηκαν στην αγχόνη. Στις δυτικές κοινωνίες ένα κομμάτι του αριστερισμού που συμμαχεί με τους παράνομους μετανάστες και την πολιτική του εποικισμού είναι επίσης οι οργανώσεις των ομοφυλόφιλων ακτιβιστών. Εάν όμως πάρουν την εξουσία ισλαμιστές, θα χρησιμοποιήσουν αυτούς τους ακτιβιστές για ένα πρόχειρο πείραμα. Πετώντας τους από ταράτσες, θα δουν αν ισχύει ακόμη ο νόμος της βαρύτητας. Δυστυχώς, ισχύει. Αλλος σύμμαχος των δυνάμεων του ισλαμικού εποικισμού είναι οι οργανώσεις των διαφόρων φεμινιστριών, οι οποίες παθαίνουν αφωνία μπροστά στη σωρεία παραβιάσεων των δικαιωμάτων των γυναικών στις μουσουλμανικές κοινωνίες και τις κοινότητές τους στη Δύση. Μάλιστα, μερικές, όλως ψυχεδελικά -για να μην πω «ψυχιατρικά»-, έχουν βαφτίσει την επαίσχυντη μπούργκα, τη μαντίλα και όποιο άλλο κάλυμμα των γυναικών ως «δικαίωμα στη διαφορετικότητα».

Η Αριστερά έχει βαθύ μίσος για το Έθνος και την Εκκλησία. Τόσο, που συντάσσεται ακόμη και με τους ισλαμοναζί, νομίζοντας πως οι τζιχαντιστές θα κάνουν για λογαριασμό της τη βρομοδουλειά που θα καταλύσει το αστικό κράτος. Νομίζουν πως το χάος που θα φέρει η βίαιη επέκταση του μαχητικού Ισλάμ θα φέρει την… Επανάσταση, κι αυτοί απλά θα σιγοντάρουν τους μακελάρηδες εκ του ασφαλούς και μετά θα πάνε να δρέψουν τους δύσοσμους καρπούς. Το πώς θα εξημερώσουν τους αποκεφαλιστές την επόμενη μέρα τής διά περιτετμημένου πληρεξουσίου επανάστασης δεν μας το λένε. Νομίζουν πως θα προσεταιριστούν ανθρώπους που τους βλέπουν ως τα μεθεπόμενα θύματα. Οι παράδοξοι ψυχοπαθείς σύμμαχοί τους είναι που θα τους πατήσουν στον σβέρκο και θα τους κόψουν τα κεφάλια χωρίς έλεος, αφού τους θεωρούν αμαρτωλούς, και θα τους τιμωρήσουν για την αμαρτία τους με τον τρόπο που λένε οι διδαχές του Προφήτη.

Οι ελπίδες των ισλαμιστών για την πλήρη επικράτησή τους βασίζονται σε τρία πράγματα: στην παράνομη μετανάστευση, στην υπεργεννητικότητά τους και τη βλακεία μας. Ο περιβόητος Τζαβέντ Ασλάμ, στη σελίδα Uninty της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας, ανέβασε μια ανάρτηση για τη γαλλική «ασέβεια», όπως αντιλαμβάνονται οι μουσουλμάνοι τη δυτική ελευθερία της έκφρασης. Από κάτω, ισλαμιστές μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα ζητούν αποκεφαλισμούς. Γιατί ήδη η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν έχει εντοπίσει τα σπίτια τους; Γιατί ήδη η Αστυνομία δεν έσπασε τις πόρτες των σπιτιών τους για να τους συλλάβει ως υπόπτους τρομοκρατίας και ως κίνδυνο για την Εθνική Ασφάλεια; Γιατί δεν είναι ήδη σιδηροδέσμιοι στα κρατητήρια του Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» για να απελαθούν κλοτσηδόν, με ανάκληση της άδειας παραμονής τους ή αφαίρεση της ελληνικής υπηκοότητας, αν τους έχει χορηγηθεί; Τέτοια φαινόμενα δεν μπορούν να μένουν ανέλεγκτα και ατιμώρητα. Αυτοκαταστροφική βλακεία η στάση μας.

Δείτε και μια λεπτομέρεια. Ο μακελάρης της Νίκαιας ήταν τζιχαντιστής που ήρθε από τη Βόρεια Αφρική μέσω της Λαμπεντούζα της Ιταλίας. Ήταν από αυτούς που προσπάθησε να εμποδίσει ο Ματέο Σαλβίνι την είσοδό τους, και τώρα οι πολιτικοί συνεργοί των εξισλαμιστών τρομοκρατών τον πάνε κατηγορούμενο. Αν αυτό το ισλαμοναζί κάθαρμα, όπως και όλα τα ισλαμοναζί καθάρματα, δεν υποστηριζόταν από τους ισλαμοκομμουνιστές και τις ΜΚΟτζήδικες και ευρωγραφειοκρατικές παραφυάδες τους, τα θύματά του θα ζούσαν.

Τα μέτρα που θα φέρουν τη λύση είναι σκληρά και αναγκαία, αλλά η λύση για να μη συμβαίνουν αυτά είναι απλή: Οι ισλαμιστές να μην είναι εδώ. Να μην μπουν άλλοι και να περιοριστούν από τα κράτη όσοι ήδη μπήκαν και να απελαθούν. Δεν αφομοιώνονται, δεν εξημερώνονται. Είναι ασύμβατοι. Πρέπει να φύγουν, να μην μπουν άλλοι και να γίνει συντεταγμένα, θεσμικά από τα κράτη διά των οργάνων τους και με αλλαγή πανευρωπαϊκά των πολιτικών. Το ουδετερόθρησκο κράτος απέτυχε. Δημιούργησε κενό. Χωρίς Ορθοδοξία, Καθολικισμό, Προτεσταντισμό, ενεργές Εκκλησίες σε κάθε χώρα, δημιουργείται έδαφος προσηλυτισμού από το Ισλάμ. Πρέπει να ενταχθεί και πάλι θεσμικά ο Χριστιανισμός στις ταυτότητες και τις λειτουργίες των κρατών. Εμείς ακόμη δεν φτάσαμε ευτυχώς εκεί, άλλες όμως χώρες το έκαναν και τώρα πληρώνουν το ορθοπολιτικό τίμημα, που είναι η επίθεση των τζιχαντιστών, που αυτοί είναι οι αυθεντικοί εκφραστές, οι γνήσιοι πιστοί αυτού του ολοκληρωτικού πολιτικού και θρησκευτικού συστήματος.

Αυτή τη στιγμή ενορχηστρωτής της επίθεσης στη Δύση, στην ταυτότητά μας, στην ίδια τη φυσική ύπαρξη Ελλήνων, Γάλλων, Βέλγων, όλων, είναι ο Ερντογάν. Οι ορδές που ξεχύθηκαν σε γαλλικές πόλεις και στη Βιένη μετά τους αποκεφαλισμούς για να λιντσάρουν Αρμενίους στην καρδιά της Ευρώπης είναι όργανα του Τούρκου γιαλαντζί σουλτάνου και, ως γεγονός, ντροπή για τις αξίες μας. Ούτε ένας από αυτούς δεν θα έπρεπε να πατάει ευρωπαϊκό χώμα.

Μαζί με την αναστροφή της πλημμυρίδας του παράνομου εποικισμού, η λογική και η ιστορική γνώση αναδεικνύουν τη ζωτική ανάγκη για έναν υλοποιήσιμο στόχο, που θα διασφαλίσει το ξεδόντιασμα του γενοκτονικού κράτους και των σχεδίων του: διαμελισμός της Τουρκίας με τη δημιουργία ανεξάρτητου Κουρδικού Κράτους, εκδίωξή τους από τα Κατεχόμενα της Κύπρου και ισοπέδωση της πολεμικής βιομηχανίας και των ενόπλων δυνάμεών της. Μόνοι μας θα ήταν ανέφικτο, όμως, όπως πάνε τα πράγματα, θα είναι η μόνη λύση μιας Ευρώπης που δεν θέλει να υποκύψει στις προσβολές, στην τρομοκρατία και στον εξισλαμισμό, αλλά και ισχυρών χωρών, όπως οι ΗΠΑ και το Ισραήλ, που δεν θέλουν να επιτρέψουν την αυθάδεια και τον τραμπουκισμό της Τουρκίας, να γίνουν αληθινή ισχύς στο μέλλον. Έτσι, η γενιά μας θα ζήσει τον τελευταίο και μοιραίο διαμελισμό της Τουρκίας. Τότε και μόνο τότε θα έχουμε ειρήνη και θα ανακοπεί το κύμα του εποικισμού. Οι άνεμοι της Ιστορίας αλλάζουν…

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης – Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

ΠΗΓΗ:Newsbreak.gr

Προηγούμενο άρθροΧριστιανικό Ισραήλ
Επόμενο άρθροΜόνο κακοποιοί δεν θέλουν αστυνομία