Η κυβέρνηση να πατήσει τον Ράμα στο κεφάλι, όπως τα φίδια.

Με αφορμή τις δημεύσεις περιουσιών των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου, ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαήλος Κρανιδιώτης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση, από τα Τρίκαλα όπου βρίσκεται στα πλαίσια τριήμερης περιοδείας του:

“Ο Έντι Ράμα, μαφιόζος και ναρκέμπορος κατά την αντιπολίτευσή του και ηθικός αυτουργός στην δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, δεσμεύει, κατ’ ουσίαν δημεύει, 1400 εκτάρια, το φιλέτο του παραλιακού μετώπου στην Χειμάρρα με τεράστια αξία. Λέει δε στους Έλληνες ιδιοκτήτες, όσοι έχουν τίτλους και αποδείξουν την ιδιοκτησία τους, θα αποζημιωθούν με 1 με 1,5 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, όταν η πραγματική αξία είναι 100 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.

Η κυβέρνηση του έκανε αέρα στα σκέλια, με τον Πρωθυπουργό να δηλώνει πως έτσι δημιουργούνται προβλήματα στην ενταξιακή πορεία της Αλβανία. Μιλάμε του κάνανε τα μούτρα κρέας. Φαντάζομαι κι η ΝΔ θα βάλει τον Κουμουτσάκο να του κάνει μουτράκια.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ το λέει καθαρά προς την κυβέρνηση και όλους: πατήστε στο κεφάλι το φίδι του αλβανικού σωβινισμού, λειώστε τον Ράμα και τους κατσαπλιάδες του, βάλτε φορολογία στα εμβάσματα προς Αλβανία, περιορισμούς στο εμπόριο και στην κίνηση φορτηγών, λεωφορείων, ΙΧ. Καψώνι σε 24ωρη βάση, κόψτε τους κάθε κονδύλι, βέτο σε κάθε διαδικασία που αφορά την Αλβανία, επίδειξη στρατιωτικής ισχύος στα σύνορα, χερσαία, θαλάσσια και εναέρια μέχρι να προσκυνήσουν. Πατήστε το κεφάλι του φιδιού στα Τίρανα, διεκδικήστε τα δικαιώματα της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας. Αυτό επιτάσσει ο όρκος σας”

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση προσεχών δραστηριοτήτων του Κόμματος
Επόμενο άρθροΑς μιλήσουμε λοιπόν για τους γύφτους