Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ και η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους στις επόμενες εκλογές

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ξεκινά!
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ και η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους στις επόμενες εκλογές, ώστε ο φιλελεύθερος πατριωτισμός να αποκτήσει θεσμική παρουσία στη Βουλή και να προωθήσει ουσιαστικές, δομικές μεταρρυθμίσεις.
Για εμάς, πατριωτισμός είναι η θέληση να κάνουμε την Ελλάδα μια σοβαρή χώρα, που θα σέβεται τους πολίτες της και θα παράγει αγαθά, τεχνολογία, πολιτισμό και αξιοπρέπεια. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι το φιλελεύθερο οικονομικό μοντέλο: χαμηλοί φόροι, πληροφορική παντού, κατάργηση της σοβιετικής αντίληψης του κεντρικού σχεδιασμού.
Για εμάς, η σθεναρή αντίθεση στη μετατροπή της χώρας μας σε πολυπολιτισμικό οχλοπολτό είναι υποχρέωση. Η Ελλάδα έχει εθνική ταυτότητα και εθνικές αξίες. Δεν πρόκειται να τις εκχωρήσουμε σε καμμία ομάδα πολιτικού ή θρησκευτικού φανατισμού, σε καμμία μηδενιστική αντίληψη που απεργάζεται την επιβολή ολοκληρωτισμού στη χώρα.
Σας καλούμε, στις 18 Μαΐου 2022, στις 19:00, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» σε μια γιορτή μείζονος ελληνικότητας: στη διακήρυξη της συνεργασίας μας.
Θάνος Τζήμερος – Φαήλος Κρανιδιώτης – Κωνσταντίνος Μπογδάνος
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
19:00 – 20:00 Προσέλευση
20:00 – 20:45 Ομιλίες
20:45 – 22:00 Συναντήσεις & συνομιλίες στο φουαγιέ
Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”
Πειραιώς 254, Ταύρος
(Δωρεάν Parking)
Προηγούμενο άρθροΗ μέθοδος του Καραγκιόζη
Επόμενο άρθροΔήλωση του Φαήλου Κρανιδιώτη για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου