Νέα σειρά συναντήσεων και γνωριμίας με μέλη και φίλους των δύο κομμάτων της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ σε διάφορες περιοχές της Αθήνας

Αγαπητοί συνδημιουργοί,
 
Εγκαινιάζουμε μία σειρά συναντήσεων στην Αττική που ευελπιστούμε να θεσπίσουμε ως εβδομαδιαίες συναντήσεις σε έναν άλλο χώρο κάθε φορά. Η πρώτη μας συνάντηση θα γίνει στην Καλλιθέα την Τετάρτη που μας έρχεται και στόχος αυτής της συνεύρεσης είναι να γνωριστούμε με μέλη και φίλους των δύο κομμάτων που εκπροσωπούμε και που συνθέτουν τον Συνασπισμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
 
Είναι μία πρωτοβουλία των Συντονιστών των Τοπικών Οργανώσεων του Θεοδόσης Μπίλης της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ και της Τσουκαλά Βασιλική της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ και τη στηρίζουμε όλοι αναμένοντας την χαρά της συνάντησης και της επικοινωνίας που θα μας συσπειρώσει και θα μας ενδυναμώσει.
Οι συναντήσεις μελών και φίλων έχουν στόχο την γνωριμία, την ανταλλαγή απόψεων & ιδεών και την οργάνωση δράσεων σε τοπικό επίπεδο για την προώθηση και προβολή στο πλατύ κοινό. Στις συναντήσεις συμμετέχουν μέλη, φίλοι αλλά και πολίτες που απλώς θέλουν να έχουν μια κοντινή εικόνα των κομμάτων της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ και της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, τις θέσεις του συνασπισμού τους και τους ανθρώπους που τις απαρτίζουν.
 
Ελπίζουμε να είστε παρόντες σε κάποιες (ή και όλες) τις συναντήσεις, έτσι ώστε να συμβάλετε και να συμμετέχετε ενεργά στην οργάνωση των δράσεων και των εκδηλώσεων στην Αττική. Είναι σημαντικό να στηρίξετε τις συναντήσεις δηλώνοντας και στο event ότι θα πάτε ή ότι σας ενδιαφέρει. Αυτό ενημερώνει όλους τους διαδικτυακούς σας φίλους.
 
Χρειαζόμαστε επίσης τη συμβολή σας για να βρούμε ευχάριστους χώρους για τις συναντήσεις μας σε διάφορα σημεία της πόλης. Όσοι έχετε κάποια πρόταση, παρακαλώ στείλτε μήνυμα στο inbox, αλλά θα τα πούμε από κοντά και την Τετάρτη.
Προηγούμενο άρθροΜε απόφαση του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ο κ. Γεώργιος Παλάζης αναλαμβάνει Πρόεδρος Νομαρχιακής Σερρών
Επόμενο άρθροΤα ισόβια να είναι ισόβια