Με απόφαση του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ο κ. Γεώργιος Σαράντος αναλαμβάνει Τομεάρχης Αττικής.

Ο Γιώργος Σαράντος είναι απόφοιτος ΤΕΕ ηλεκτρονικός όπου και εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε εταιρεία τραπεζικών συστημάτων.
Στην συνέχεια ασχολήθηκε με τον τουρισμό (ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση ) με το αντικείμενο του επισιτισμού (σε νησί της Δωδεκανήσου) όπου και διατηρούσε δική του επιχείρηση.
Είναι απόφοιτος businnes Administration / food & beverage Management.
Σε ηλικία 34 ετών έκανε στροφή στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, όπου και ακολούθησε τον τομέα της ασφάλειας προσώπων και υποδομών.
Είναι πιστοποιημένος σε θέματα ασφάλειας προσώπων και υποδομών και ασφάλεια στην εργασία, μέσα από εξειδικευμένες επιμορφώσεις και προγράμματα απο οργανισμούς και φορείς όπως το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) Πανεπιστήμιο Πειραιά (ΕΤΟΠΑ) καθώς και το Ελληνικό Ινστιτούτο Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών.
Εργαζόταν για χρόνια στο εξωτερικό πάνω στον τομέα της ασφάλειας.
Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Υπεύθυνος Ασφαλείας σε μεγάλη Ελληνική εμπορική εταιρεία.
Υπηρέτησε την Στρατιωτική του θητεία ως εθελοντής στις Ειδικές Δυνάμεις στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών ως Αλεξιπτωτιστής με πρώτη ειδικότητα και Τεχνίτης Τηλεπικοινωνιών ως δεύτερη, όπου και αποφοίτησε απο την αντίστοιχη του ΓΕΣ.
Πτυχίο Αλεξιπτωτιστού του Ουγγρικού Στρατού.
Είναι γεννημένος το 1972,ειναι σκοπευτής, κάτοχος πτυχίου ιστιοπλοΐας (Π.Ο.Ι.Α.Θ) και χειριστής ταχυπλόου σκάφους. Έχει επισκεφτεί 20 χώρες. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.
Προηγούμενο άρθροΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕΡΡΕΣ 20/9/2021 – Θάνος Τζήμερος / Φαήλος Κρανιδιώτης
Επόμενο άρθροΗ Ν.Δ. χορεύει στο νταούλι της αριστεράς