Με απόφαση του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, ο κ. Γεωργουλάς Δημήτριος αναλαμβάνει Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κιλκίς.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη την 28 Νοεμβρίου του 1983. Είμαι γιος Αξιωματικού της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ) της  τάξεως 1979.

Έχω σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από το οποίο και αποφοίτησα με Κατεύθυνση Κατασκευαστικού Τομέα (Δομοστατικός).

Στην Πολυτεχνική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης επίσης έκανα το μεταπτυχιακό μου , στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης Α.Σ.Τ.Ε. (Αντισεισμικός Σχεδιασμός Τεχνικών Έργων).

Από το 2012 διατηρώ τεχνικό γραφείο στο Κιλκίς , με ένα διάλειμμα την περίοδο 2016-2020 που έζησα και εργάστηκα στην Αυστρία , με το οποίο Αυστριακό γραφείο συνεργάζομαι μέχρι σήμερα.

Κύρια ενασχόληση μου είναι οι στατικές μελέτες. Υπηρέτησα στις Ένοπλες Δυνάμεις την περίοδο 2008-2010 και αποφοίτησα ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός του Μηχανικού.

Έχω μια κόρη 17 μηνών την Ελισσάβετ.

Μιλάω 2 ξένες γλώσσες,  Αγγλικά (επίπεδο C2) και Γερμανικά (επίπεδο C1).

Η καταγωγή του πατέρα μου είναι από την Δράμα αν και κυρίως μεγάλωσε στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η μητέρα μου κατάγεται από το Κιλκίς το οποίο είναι και η «βάση» μας, την αναφέρω σε εισαγωγικά, καθώς ως γιος Αξιωματικού έχω ζήσει σε αρκετά μέρη της χώρας (Κιλκίς, Διδυμότειχο, Άγιο Νικόλαο Κρήτης, Γιαννιτσά, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη).

Έχω έναν ακόμα αδερφό (γεννηθείς το 1985) απόφοιτο της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ,ο οποίος εργάζεται ως Πυροσβέστης.

Στον ελεύθερο χρόνο μου, ασχολούμαι με το διάβασμα βιβλίων (Ιστορικών κυρίως) την γυμναστική και τα ταξίδια.

Προηγούμενο άρθροΚινεζική βαρβαρότητα
Επόμενο άρθροΔήλωση του Γραμματέα Γεωργίας, Κτηνοτροφίας & Αλιείας κ. Πέτρου Καραλάζου για τον πρωτογενή τομέα