Δήλωση του Γενικού Γραμματέα της Νέα Δεξιάς για την κυβερνητική αποτυχία διαχείρισης της Πανδημίας

Στο β΄ κύμα της πανδημίας η Νέα Δημοκρατία κυριολεκτικά τα μούσκεψε με θανάσιμες συνέπειες για τον ελληνικό λαό! Η βασική επισήμανση των κυβερνητικών σφαλμάτων περιλαμβάνεται στην παρακάτω θέση μας και παρακαλούμε να διαβαστεί με προσοχή, διότι αναφέρθηκαν σχετικά έγκαιρα, όπως αποδεικνύεται από την ημερομηνία της:
Αυτό που πρέπει να προστεθεί μόνον, και έγινε αντιληπτό αργότερα (διότι τα στελέχη μας δεν ήταν δυνατό να έχουν πρόσβαση σε διαβαθμισμένα έγγραφα των ειδικών επιστημόνων!), ήταν ότι το περίφημο “τείχος ανοσίας” ήταν ένα παραμύθι των φαρμακευτικών εταιρειών μάλλον για να πωλήσουν και να κερδοφορήσουν παραπάνω. Ήταν όμως ένας εξαιρετικά επικίνδυνος μύθος, διότι προκάλεσε την χαλάρωση της απαραίτητης ατομικής επιφυλακής, δηλ. να τηρούνται τα προφυλακτικά από τον ιό μέτρα προστασίας από τον καθένα ατομικώς! Περαιτέρω, φαίνεται ότι και ο εμβολιασμός του πληθυσμού ηλικίας κάτω των 25 ετών ήταν παντελώς περιττός, εάν όχι επικίνδυνος.
Τέλος, πρέπει να υπογραμμισθεί ότι χιλιάδες συμπατριώτες μας απεβίωσαν κατά την διάρκεια της πανδημίας όχι εξ αιτίας του covid-19, αλλά εξ αιτίας των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων και του εν γένει χαμηλού επιπέδου ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των δημοσίων νοσοκομείων, στα οποία οι ασθενείς ήσαν υποχρεωμένοι εκ του νόμου να νοσηλευθούν. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, λοιπόν, φέρει ευθύνη για μεγάλο αριθμό θανάτων συνανθρώπων μας.
Προηγούμενο άρθροΜεταναστευτικό Πρόβλημα ή Πρόκληση;
Επόμενο άρθροΗ αγαλλίαση των Σκοπιανών!