Δήλωση του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κ. Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη, για τις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ουγγαρίας και την συμμόρφωσή Μητσοτάκη στην επίθεση κατά της Ουγγαρίας. «Μαϊμού ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ του Μητσοτάκη».

Οι υπάλληλοι του Σόρος στο διεφθαρμένο ιερατείο των Βρυξελλών ετοιμάζονται να επιτεθούν στην Ουγγαρία, με όπλο την αποστέρηση κονδυλίων, γιατί εφαρμόζει την πολιτική που θα έπρεπε να εφαρμόζει η Ελλάδα στο λαθρομεταναστευτικό: εκδιώκει τον Σόρος και τα δίκτυα του, αρνείται την πολιτική του επιδοτούμενου ισλαμικού εποικισμού, φυλάει τα σύνορα της, υπερασπίζεται την εθνική και ευρωπαϊκή, χριστιανική της ταυτότητα.  Η βλακώδης συμμετοχή κυβέρνησης και αντιπολίτευσης σε προηγούμενες επιθέσεις κατά της Ουγγαρίας, οδήγησε την κυβέρνηση της στην αγκαλιά των Σκοπίων. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συντάσσονται με τους εχθρούς μας και διώχνουν δυνητικούς συμμάχους με κοινά συμφέροντα. Η νέα Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας ανατέλλει και θα σαρώσει τις δυνάμεις της παρακμής. Ο κ. Μητσοτάκης και η περίεργη παρέα του, εκτός από μαϊμού Μακεδονομάχοι υπέρ της σύνθετης ονομασίας, μετατρέπουν ολοταχώς την ΝΔ σε μαϊμού ΣΥΡΙΖΑ ευθυγραμμιζόμενοι με τις παραγγελίες του Σόρος, εκ των υποστηρικτών της άλωσης της Ευρώπης από τον επιδοτούμενο ισλαμικό εποικισμό. Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ καταγγέλλει την προσπάθεια εκφοβισμού της Ουγγαρίας για να υποκύψει στα δικά μας χάλια».

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. Είναι λυπηρό που τη χώρα μας κυβερνούν σκυλάκια των Βρυξελλών και κατά συνέπεια της Μέρκελ και του Σόρος. Μακάρι να είχαμε και εμείς έναν ηγέτη παλικάρι όπως ο Όρμπαν.

  2. Είναι καιρός να προτάξουμε κι εμείς την δική μας απόφαση για σύμπραξη με μιά Ευρώπη των Εθνών. Να πολεμήσουμε την ηττοπάθεια και την παρακμή. Είναι αηδία αυτό που θέλουν για εμάς αλλά χωρίς εμάς, τα -εκ των πράξεών τους- πολιτικά κνώδαλα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>