Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, σε συνέχεια της δικαστικής εξέλιξης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και την πρωτοφανή επίθεση της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη , προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ή ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ έχει εξαρχής τοποθετηθεί υπέρ της διευθέτησης της τηλεοπτικής αγοράς, επ’ ωφελεία του δημοσίου συμφέροντος, της πολυφωνίας και με χτύπημα της διαπλοκής, ώστε να ωφεληθεί το δημόσιο ταμείο και η εξουσία να επιστρέψει από τις παρακάμαρες των μπετατζήδων και προμηθευτών στην εκλεγμένη ηγεσία.
Η κυβέρνηση όμως προσπάθησε ανεπιτυχώς να χειραγωγήσει την διαδικασία αδειοδότησης, περιορίζοντας ακατανόητα τις άδειες σε 4 και να δημιουργήσει το δικό της ελεγχόμενο φιλικό σύστημα.

Οι πρωτοφανείς επιθέσεις και απειλές κατά της Δικαιοσύνης από την κυβερνητική εκπρόσωπο, υπουργούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τους ψευτοδεξιούς βοηθητικούς των ΑΝΕΛ, αποτελούν πρακτικές ολοκληρωτικού τύπου, κατάπτυστες εκδηλώσεις περιφρόνησης των θεσμών. Αποτελούν προαναγγελία τριτοκοσμικής εκτροπής, που μας αφορά όλους.


Στα δε ΜΜΕ που πανηγυρίζουν, θα θυμίσουμε τον αναγκαίο θεσμικό ρόλο τους και την υποτονική στάση τους όταν το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικές τις μειώσεις στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και στους συνταξιούχους».

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>