Θέλετε να έχετε συμμετοχή στις δραστηριότητες ή και στις αποφάσεις της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ; Συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής εθελοντή / μέλους και με την αποδοχή της θα ενημερωθείτε από την Κεντρική Διοίκηση του κόμματος.

Αν επιθυμείτε να γίνετε εθελοντής, παρακαλούμε συμπληρώστε οπωσδήποτε τα στοιχεία επικοινωνίας σας ώστε να μπορούμε εύκολα να έρθουμε σε επαφή μαζί σας και φυσικά στο πεδίο «θέλω να συμμετάσχω ως» επιλέξτε «Εθελοντής». Παρά ταύτα, καλό θα ήταν να συμπληρώσετε όλα τα πεδία, ώστε να υπάρχει μία ολοκληρωμένη εικόνα για εσάς και να κληθείτε να συμμετάσχετε σε έναν τομέα που θα σας ενδιαφέρει. Να θυμάστε ότι οι εθελοντές δεν μπορούν να αναλάβουν θέσεις στα όργανα του κόμματος ούτε έχουν δικαίωμα ψήφου στις εσωτερικές ψηφοφορίες.

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος, παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία. Φροντίστε τα στοιχεία που θα υποβάλετε να είναι σωστά, καθώς αυτό αποτελεί προϋπόθεση για την εγγραφή σας και την απόκτηση της ιδιότητος του μέλους.

Μη παραλείψετε να μας επικοινωνήσετε όποια άλλη πληροφορία, σχόλιο ή ερώτηση επιθυμείτε, συμπληρώνοντας τα δύο τελευταία πεδία κειμένου της παρακάτω φόρμας.

Επώνυμο *
Όνομα
Πατρώνυμο
Ημερομηνία Γέννησης
Φύλο
Α.Δ.Τ.
Κινητό
Σταθερό Τηλέφωνο
Fax
Email
Οδός
ΤΚ
Πόλη
Νομός
Χώρα
Εκπαίδευση
Λεπτομέρειες
Επάγγελμα
Κλάδος
ΤΘ
Περιγραφή
Θέλω να συμμετέχω ως
Περιφέρεια που ψηφίζω
Τελευταία φορά ψήφισα
Θέλω να πολιτευτώ
Πώς μπορώ να βοηθήσω
Παρατηρήσεις Αιτούντα
Παρατηρήσεις Κεντρικής Διοικήσεως

Με την υποβολή της παρούσης αιτήσεως αποδέχεστε να επικοινωνούμε μαζί σας με όσους τρόπους προσφέρονται μέσω της αιτήσεώς σας (π.χ. email, τηλεφωνική κλήση, SMS).