Τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, σε συνέχεια της πολύνεκρης τρομοκρατικής επίθεσης στη γαλλική πόλη Νίκαια, ανήμερα της γαλλικής εθνικής επετείου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Εκφράζουμε τα βαθύτερα συλλυπητήρια μας στο Γαλλικό Έθνος για την εκατόμβη αθώων που προκάλεσε γι’ άλλη μια φορά η ισλαμική τρομοκρατία.
Ας αφήσουμε στους ηλίθιους την ανάλυση των παιδικών χρόνων του τρομοκράτη και στους ακόμη πιο ηλίθιους και ύποπτους τον φόβο για την άνοδο του …ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας. Υπάρχουν ρατσιστές κι αν τους το επιτρέψουμε θα δυναμώσουν κι άλλο. Είναι οι φανατικοί μουσουλμάνοι που σκοτώνουν χριστιανούς και εβραίους.
Υπάρχουν μισαλλόδοξοι κατά των Χριστιανών. Είναι οι επίδοξοι αυτόχειρες της «πολιτικής ορθότητας» που αρνούνται να δουν το προφανές. Η πλέον σκληρή εκδοχή του Ισλάμ διεξάγει πόλεμο εναντίον της Δύσης, των αξιών της, των απλών ανθρώπων. Η Γαλλία, όπως κι άλλες χώρες, επέτρεψε την εγκατάσταση μεγάλου αριθμού μουσουλμάνων, από τους οποίους τώρα στρατολογεί η τρομοκρατία.
Δείτε τον χάρτη των Hot spots στην Ελλάδα. Βαδίζουμε στα ματωμένα χνάρια της Γαλλίας. Δεν θα βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας, λόγω της εγκληματικής αφροσύνης και λαθρολαγνείας του ΣΥΡΙΖΑ και της ορντινάτσας του. Πρέπει να φύγουν, να σταματήσει ο ισλαμικός εποικισμός της Πατρίδας. Πρέπει να συντριβούν οι τρομοκράτες που τους έσπρωξαν εδώ και η Δύση να τιμωρήσει τους υποστηρικτές τους, την Τουρκία, την Σ. Αραβία, το Κατάρ.
Πανευρωπαϊκή συνεννόηση για μια Ευρώπη οχυρό, για μια Ελλάδα κάστρο».

Προηγούμενο άρθροΑΠΘ και “No border camp”
Επόμενο άρθροΑίτηση ασύλου από οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς