Επίσκεψη του Γραμματέα Γεωργίας, Κτηνοτροφίας και Αλιείας Πέτρου Καραλάζου στο Λιμεναρχείο Βόλου

Στην όμορφη πόλη του Βόλου, βρέθηκε την Παρασκευή 25/02/2022 ο κ. Πέτρος Καραλάζος – Υπεύθυνος Τομεάρχης Θεσσαλίας – Γραμματέας Γεωργίας, Κτηνοτροφίας και Αλιείας, της Νέας Δεξιάς του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη, όπου μαζί με τον  Πρόεδρο της Νομαρχιακής Μαγνησίας κ. Πέτση Νικολάου πραγματοποίησαν συνάντηση με την Λιμενάρχη Βόλου, Πλοίαρχο κα Βασιλική Κωνσταντά και την Τομεάρχη Λιμενικής Αστυνομίας Αντιπλοίαρχο κα Κυρίτση Αθηνά.

Ο κ. Καραλάζος μετέφερε τους χαιρετισμούς του Προέδρου της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλου Κρανιδιώτη και την συνεχάρη για το έργο της.

Η συζήτηση άγγιξε ευαίσθητα θέμα που αφορούν στο καταπληκτικό έργο του Λιμενικού Σώματος με τη διάσωση Ελλήνων πολιτών στις τρομερές φωτιές στην Εύβοια το καλοκαίρι του 2021, και ιδιαίτερα στο πλήρωμα του σκάφους ΠΛΣ 615 με προϊστάμενο σκάφους τον Υποπλοίαρχο κ. Ταλιάνη Κωνσταντίνο.

Στη συνέχεια συζήτησαν για τη ζώνη ευθύνης του λιμεναρχείου, όπου η Λιμενάρχης δήλωσε πως ο Παγασητικός είναι ο τόπος ψαρέματος ολόκληρης της Θεσσαλίας.

Οι περιπολίες πραγματοποιούνται όλο το 24ωρο, τόσο στη χερσαία ζώνη όσο και στη θάλασσα.
Κατά δήλωσή της, υπάρχει ικανοποιητικό επίπεδο εξοπλισμού με προσωπικό με υψηλή κατάρτιση και εμπειρία.

Η συνάντηση κινήθηκε σε ευχάριστο κλίμα με τον κ. Καραλάζο να δηλώνει πολύ υπερήφανος που στα σώματα ασφαλείας αναγνωρίζεται και αποτιμάται μόνο η ικανότητα του στελέχους, χωρίς στερεότυπα και αναχρονιστικές αντιλήψεις.

Προηγούμενο άρθροΆρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη – Μέμνησο των Μηλίων
Επόμενο άρθροΔήλωση του Υπευθύνου Απόδημου Ελληνισμού κ. Βασίλη Παπαδόπουλου