Επιδοτούμε την αυτοκαταστροφή μας

Η κυβέρνηση, δυστυχώς, σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το λαθρομεταναστευτικό και την υπογεννητικότητα απλά φοράει τα δύο στραβοπατημένα και στενά αριστερά παπούτσια του ΣΥΡΙΖΑ.

Γι’ αυτό, άλλωστε, περπατάει τόσο παράξενα και σίγουρα θα κουτρουβαλιαστεί, αν δεν αλλάξει πορεία, προς μια πολιτική αυστηρότητας και απελάσεων. Το ένα παπούτσι είναι ο πολιτισμικός μαρξισμός, με όλη τη σαβούρα που κουβαλάει, «πολιτική ορθότητα», αγιοποίηση των μειονοτήτων, δημιουργία ανύπαρκτων (π.χ., 52 φύλα), ολοκληρωτική επιβολή των λεγομένων «δικαιωμάτων» τους πάνω στην πλειονότητα, με καταδίωξη κάθε αντίστασης και σίγαση διά της συκοφαντίας και απειλής κάθε κριτικής.

Το άλλο παπούτσι είναι το δέος απέναντι σε όλο το σύστημα οργάνωσης, υποστήριξης και προπαγάνδας του εποικισμού, το οποίο περιλαμβάνει τη γερμανοκρατούμενη ευρωγραφειοκρατία, το σύστημα Σόρος, την Υπάτη Αγυρτεία, τις ΜΚΟ (Μπίζνες Καλά Οργανωμένες), τον άπλυτο στρατό των «αλληλέγγυων» κακοποιών, τα στρατευμένα στην εθνοαποδόμηση ΜΜΕ, εντός κι εκτός Ελλάδος, και φυσικά τον μεγάλο δουλέμπορο, το κράτος-συμμορία της Άγκυρας και των ποικιλώνυμων Αράβων χρηματοδοτών της επέκτασης του Ισλάμ. Επέκταση που θυμίζω ότι είναι υποχρέωση για κάθε αληθινό πιστό του Προφήτη.

Μάλιστα, είναι πλέον πέρα από προφανές ότι τουρκικά οικονομικά συμφέροντα, έχοντας όμως σαφέστατη πολιτική ατζέντα, έχουν διεισδύσει σε ελληνικά συγκροτήματα Τύπου. Γι’ αυτό βλέπετε αυτά τα μακρυνάρια ρεπορτάζ, που εμμέσως εκθειάζουν τη διπλωματική και τη στρατιωτική δύναμη του «σουλτάνου». Στολίζουν τις ειδήσεις για τα ελληνοτουρκικά δείχνοντας συνεχώς Τούρκους στρατιωτικούς και τα όπλα τους. Ποιος και πώς, άραγε, επιβάλλει σε ελληνικό κανάλι να προβάλλει με αυτό τον τρόπο την επικαιρότητα;

Είναι ένα παράξενο πράγμα αυτή η συνύπαρξη, τι ενώνει στις ίδιες βασικές θέσεις και δράσεις τους Γερμανούς νταβατζήδες της Ευρώπης διά της Κομισιόν, την Αριστερά και τα παρακρατικά φρικιά της, ευρωλελέδες «κεντροδεξιούς», Τούρκους και Άραβες ισλαμιστές, δουλεμπόρους, ΜΙΤατζήδες, το σύστημα Σόρος και Έλληνες καναλάρχες.

Η απάντηση, νομίζω, είναι πανάρχαια: το χρήμα.

Το χρήμα, λοιπόν, είναι κλειδί και στον χειρισμό της λαθρομετανάστευσης, που κατά τους «δικαιωματιστές» με το βρόμικο μάτι είναι κάτι σαν φυσικό φαινόμενο, που τάχα δεν μπορούμε να εμποδίσουμε, αλλά για έναν νουνεχή και παρατηρητικό πατριώτη είναι προφανές ότι πρόκειται περί αντικατάστασης του πληθυσμού, περί οργανωμένης εισβολής, όπου τα στίφη αυτών των ανθρώπων, πλειοψηφικά παράνομοι μετανάστες, μικρό ποσοστό ενδεχόμενοι πρόσφυγες, χειραγωγούνται, γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από αυτούς που επιθυμούν την εθνοαποδόμηση, το να γίνουμε πολτός.

Το επιθυμούν οι διεθνιστές πάσης προέλευσης, είτε αριστεροί κανονικοί είτε από την ανάποδη, ήτοι νεοφιλελέδες, που βλέπουν κι αυτοί την κοινωνία ταξικά, από την πλευρά όμως των ισχυρών. Καθένας από αυτούς θέλει να διαλύσει τα Έθνη, ώστε να υλοποιηθεί το όραμα που γέννησε ο κάλος στο κεφάλι τους, ενός φαντασιακού κόσμου χωρίς σύνορα. Οι Γερμανοί θέλουν εργατικό δυναμικό και διαλυμένη -άρα, υποταγμένη- Ευρώπη, οι ισλαμιστές ξέρουν πως αυτό ευνοεί την επέκταση του ολοκληρωτικού πολιτικοθρησκευτικού συστήματός τους, στο οποίο στρώνουν επίσης τον δρόμο η αποχριστιανοποίηση, η εν γένει πνευματική έκπτωση της Ευρώπης και ο δημογραφικός μαρασμός της. Απλά πράγματα.

Εμείς δεν γεννάμε, αυτοί έρχονται όλο και περισσότεροι και γεννάνε σαν κουνέλια. Εμείς θα πεθάνουμε, αυτοί θα ζήσουν και θα γίνουν όλα δικά τους σε λίγες δεκαετίες, λιγότερες από όσες νομίζετε, αν συνεχίσουμε να επιδοτούμε τον αυτοχειριασμό μας. Το Ισλάμ έρχεται ρωμαλέο, επιθετικό, με νεολαία. Εμείς οπισθοχωρούμε, πουρκουάδες, ανόητοι, ηττοπαθείς και καταστρέφοντας τις ρίζες και τις αξίες μας. Η λαθρομετανάστευση είναι, λοιπόν, μια οργανωμένη πολιτική και μια οργανωμένη πολιτική την αντιμετωπίζεις μόνο με αντίθετη οργανωμένη πολιτική.

Το χρήμα ενώνει ΜΚΟτζήδες, δουλεμπόρους, πρόσφυγες, λαθραίους, ευρωγραφειοκράτες, ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, συγκροτήματα, πράκτορες, χρήσιμους ηλίθιους, «αλληλέγγυους», που όταν δεν φορούν κουκούλα σε δράση, παντελονιάζουν ευρώπουλα από ΜΚΟ. Το χρήμα, οι παροχές είναι ο μεγάλος κράχτης για να ξεσηκωθούν από του διαόλου τη μάνα άνθρωποι που ούτε καταδιωκόμενοι είναι ούτε πόλεμο ζουν, ακόμη όμως κι αν συνέβη, δεν μπορούμε και δεν έχουμε υποχρέωση να τους περιθάλψουμε όλους.

Σύνηθες το φαινόμενο μαντράχαλοι με δύο κιλά μαλλί εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος να παριστάνουν τους «ασυνόδευτους ανηλίκους» και να δηλώνουν ό,τι τους καπνίσει για καταγωγή και, ένα μυστήριο πράγμα, καταστάσεις ολόκληρες από αυτούς με ημερομηνία γέννησης 1/1. Βολικό, διότι οι ανήλικοι έχουν άλλη ποινική αλλά και γενικότερη μεταχείριση. Κι ένα άλλο μυστήριο πράγμα, ρε παιδί μου, χάνουν όλα τους τα χαρτιά, αυτά που θα αποδείκνυαν ποιοι είναι, από πού, πόσων χρονών, αλλά τα κινητά τους ποτέ! Πώς θα καλέσουν το σόι να έρθει; Πώς θα στείλουν φωτογραφία από το διαμέρισμα και την προπληρωμένη κάρτα;

Διαβάσατε τα τελευταία νομοθετηθέντα, τα διαφήμισε η καλλίπυγος Δόμνα. Διαμερίσματα κομπλέ, ψυγεία, πλυντήρια, wi-fi, θέρμανση, φράγκα στο χέρι, όλα κομπλέ και πληρωμένα για ασυνόδευτους εφήβους. Εσύ, μνημονιακέ μου Έλληνα, πότε έζησες τέτοια ζωή κερασμένη; Εσύ που χρωστάς τώρα το νοίκι, τη ΔΕΗ, που δεν έχεις να στείλεις το μηνιάτικο στο παιδί σου, που σπουδάζει σε άλλη πόλη, εσύ που δεν έχεις ούτε να φας; Το χρήμα, λοιπόν, είναι μαγνήτης. Με την ελπίδα να χωθούν σε κάποιο τέτοιο πρόγραμμα, θα έρθουν κι άλλοι, κι ύστερα περισσότεροι και θα φέρουν κι όλο τους το σόι. Και δεν έχει σημασία η προέλευση των πόρων. Είναι καύσιμο στις μηχανές των δουλεμπόρων, δημιουργεί όνειρα και φαντασιώσεις σε μιλιούνια στην Αφρική και την Ασία.

Όσο πιο πολύ χρήμα πέφτει στο λαθρομεταναστευτικό, όσο πιο πολλές παροχές δίνονται, τόσο περισσότεροι θα έρχονται. Όταν πανηγυρίζουμε γιατί μας δώσανε κι άλλο χρήμα για να φτιάξουμε κι άλλες «δομές», να μισθώσουμε κι άλλα διαμερίσματα, να μοιράσουμε κι άλλες προπληρωμένες κάρτες χρήματος, τόσο βαθιά σπρώχνουμε το μαχαίρι στον λαιμό μας.

Κλειστά και στρατιωτικά, αυστηρά φυλασσόμενα σύνορα, βίαιη απώθηση των παρανόμων από τα εντεταλμένα όργανα της Πολιτείας κι αν κάποιοι περάσουν, φυλασσόμενο στρατόπεδο, αντίσκηνο, στρατιωτικό συσσίτιο και στρατιωτικός γιατρός μέχρι το εντός ημερών ξεσκαρτάρισμα. ΜΚΟ ούτε απέξω.

Απαγόρευσή τους και αναδρομικός οικονομικός έλεγχος δεκαετίας. Οι λίγοι αληθινοί πρόσφυγες θα παίρνουν την προστασία μας και τα δικαιώματά τους, και οι υπόλοιποι πίσω από το σύρμα έως την απέλαση. Ούτε σπίτια ούτε επιδόματα, καμία πολιτική ρατσιστικής διάκρισης σε βάρος των Ελλήνων και της τσέπης τους, σε βάρος της ασφάλειας και της εθνικής και κοινωνικής συνοχής. Οτιδήποτε άλλο βλάπτει την Ελλάδα και την καταστρέφει.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης – Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

ΠΗΓΗ:Newsbreak.gr

Προηγούμενο άρθροΚάποιοι θα ήθελαν να πάρουμε Spitfire
Επόμενο άρθροΑς τολμήσουμε για να νικήσουμε