Ο Φαήλος Κρανιδίωτης για τη διαρροή του πορίσματος της ΕΔΕ κατά των 8 αστυνομικών στην υπόθεση του Ζαχαρία Κωστόπουλου

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης, μετά την διαρροή του πορίσματος της ΕΔΕ για τους 8 Αστυνομικούς στην υπόθεση του θανάτου του Ζαχαρία Κωστόπουλου, δήλωσε τα εξής:

“Διαβάζω πως αφού άλλαξαν  δύο επικεφαλής διεξαγωγής της  ΕΔΕ,  τελικά με τον τρίτο βγήκε πόρισμα που προτείνει απόταξη ή αργία για τους 8 αστυνομικούς στην υπόθεση Κωστόπουλου,  γιατί απλά έκαναν την δουλειά τους. Εφόσον αληθεύουν αυτά, ποιά άραγε επιφοίτηση προσπέρασε του δύο  προηγούμενους  επικεφαλής και  φώτισε μόνο τον τρίτο  επικεφαλής;

Μεγάλο το χτύπημα στο ηθικό της Αστυνομίας, που πλέον για να αφοπλίσει και συλλάβει κάποιον, θα πρέπει να τον ρωτήσει πώς είναι τα ψυχολογικά του κι αν ανήκει στα παραδείσια πτηνά που προάγει ως νέους “ήρωες” η κυβέρνηση  και η αφασιακή αντιπολίτευση.

Παράνομη η διαρροή του πορίσματος  και αυτός  που το διέρρευσε θα πρέπει να αποταχθεί. Δεν έχουν δικαιώματα μόνο οι τυχόν παραβατικοί παρενδυτικοί, έχουν και οι Αστυνομικοί και η μυστικότητα της ΕΔΕ και το τεκμήριο αθωότητας είναι δύο από αυτά τα δικαιώματα. Η ΝΔ φυσικά κάνει την πάπια, μην δυσαρεστηθούν οι φίλοι του Κυριάκου στο Pride.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ δηλώνει την αμέριστη στήριξή της στους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας και καταγγέλει την αθλιότητα των κυβερνητικών χειρισμών και της υπηρεσιακής αντιμετώπισης των Αστυνομικών, που κάνουν το καθήκον τους, για να προσφερθούν βορά στο πιο παρακμιακό περιθώριο της κοινωνίας για δημιουργία φθηνών εντυπώσεων. Η κανονικότητα θα επανέλθει και αυτοί που κάνουν αυτές τις αθλιότητες, θα πάνε και αυτοί στο περιθώριο”.

Προηγούμενο άρθροΠαντελής έλλειψη ενδιαφέροντος της κυβέρνησης για την ασφάλεια των πολιτών
Επόμενο άρθροΔήλωση του Φαήλου Κρανιδιώτη για την παραίτηση Καμμένου