Δελτίο Τύπου Νέα Δεξιά

Αναφορικά με τον καταιγισμό των λουκέτων από επιχειρήσεις στην εγχώρια αγορά αλλά και την απώλεια αμέτρητων θέσεων εργασίας ο Πρόεδρος του κόμματος ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ντουλάπα από σκελετούς επιχειρήσεων κατάντησαν την εθνική οικονομία.

Η μαζική απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας αποτελεί κρίσιμο εθνικό ζήτημα.

Αντί για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας έχουμε δύο κατηγορίες ανθρώπων, μακροχρόνια άνεργους και εργαζόμενους με ημερομηνία λήξεως.

Όσο η περιφερόμενη κυβέρνηση λέτσων επιτίθεται με εξοντωτική φορολογία από τη μία και σοβιετικό κρατισμό από την άλλη στην έμφυτη δημιουργικότητα και εργατικότητα των Ελλήνων, δεν θα δούμε φως.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ πιστεύει πως ένα από τα βασικότερα δικαιώματα των πολιτών, είναι το δικαίωμα στην εργασία.

Η ανασυγκρότηση της μεσαίας τάξης αλλά και η ευημερία όλων των τάξεων περνάει μέσα από τη στρατηγική ανασύσταση της παραγωγικής βάσης, την έρευνα, τις εφαρμοσμένες καινοτομίες, την ελαχιστοποίηση της γραφειοκρατίας και τη χαμηλή φορολογία.

Όταν αφεθούν οι Έλληνες να δημιουργήσουν θα σώσουν την Ελλάδα»

Νέα Δεξιά
Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιάς λειτουργεί σε καθημερινή βάση και είναι στην διάθεση όλων των δημοσιογράφων. Τα στοιχεία επικοινωνίας του γραφείου είναι:
Τ: 211 1980 118
Κ: 694 300 64 00
E: press@neadexia.gr
ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ - Γραφείο Τύπου - Απόλλωνος 3-5, 10557 Αθήνα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>