Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, σε συνέχεια της επιθέσεως με μολότοφ στην Ιερά Σύνοδο, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Με την εμπρηστική επίθεση στην Ιερά Σύνοδο από κατά Κυρίτση «συντρόφους» του ΣΥΡΙΖΑ, αναβαθμίζεται ποιοτικά ο ανθελληνικός αγώνας των κουκουλοφόρων Ταγμάτων Εφόδου της αριστεράς σε βάρος ενός βασικού πυλώνα της εθνικής μας ταυτότητας.


Τα χειρότερα έπονται κι η αποκλειστική, όχι μόνον πολιτική, ευθύνη ανήκει στο σύνολο της κυβέρνησης για την πρωτοφανή κλιμάκωση βαρβαρότητας, ιεροσυλίας και βανδαλισμών σε βάρος της Εκκλησίας μας, που μόνον Γερμανοί ναζί, Ιταλοί φασίστες και Τούρκοι επιδρομείς έχουν επιδείξει στο παρελθόν».

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. Αγαπητέ Πρόεδρε,
    Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την αρθρογραφία σας καθώς και τις «ζωντανές» εκπομπές στον δημοσιογράφο κ. Σπύρο Χαριτάτο. Η αλήθεια είναι ότι οι συμπατριώτες μας μάλλον βλέπουν πλέον με παγερή αδιαφορία τα συμβαίνοντα στην καθημερινότητα μας και αυτή η συμπεριφορά αν και εξοργιστική , έχει κατά την γνώμη μου την εξήγησή της.
    Αφ’ ενός μεν η συνεχής επί εξαετία υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων αφ΄ετέρου οι ανθελληνικές έως εχθρικές κυβερνήσεις υπέσκαψαν το φρόνημα του λαού με δραματικές επιπτώσεις σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής. Η αντίστροφη μέτρηση για εθνική ανάταση και ανάσταση φοβάμαι ότι θα αργήσουν να έλθουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>