Δήλωση του προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ για τη νέα κυβέρνηση

Με την ανάληψη των καθηκόντων του πρωθυπουργού της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαήλος Κρανιδιώτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Συγχαίρω τον Πρωθυπουργό, κ.Κυριάκο Μητσοτάκη, για την νίκη της ΝΔ και εύχομαι στη νέα κυβέρνηση να αποβεί χρήσιμη στο όλο Έθνος, εντός κι εκτός Ελλάδος, και ωφέλιμη στην κοινωνία μας, που έχει δοκιμαστεί σκληρά από την μακρά οικονομική κρίση. Κάθε πατριώτης θα είναι ευτυχής να δει στο τέλος αυτής της διακυβέρνησης την Ελλάδα ισχυρότερη και τα συμφέροντά της διασφαλισμένα. Θα ήταν ανόητο και κακόπιστο να κάνει κανείς κριτική σε κυβερνητική θητεία που ακόμη δεν άρχισε. Θα είμαστε εδώ, δίκαιοι κριτές και απλά θα υπογραμμίσουμε άμεσες αναγκαιότητες:
1) Την έμπρακτη ανάληψη από την Ελληνική Δημοκρατία των νομικών ευθυνών της ως εγγυήτριας δύναμης αλλά και των ηθικών ως μητέρα Πατρίδα του Κυπριακού Ελληνισμού έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας για τον Αττίλα ΙΙΙ που έχει εξαπολύσει η Άγκυρα στην κυπριακή ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα και στη νεκρή ζώνη, με διατύπωση υλοποίησης ίδιων απειλών και στο Αιγαίο.
2) Την κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, με την οποία δεν συμμορφούνται τα Σκόπια και δίνουν επαρκείς λόγους καταγγελίας της.
3) Την επανελλήνιση της Παιδείας που έχει ξεφύγει του συνταγματικού της σκοπού και την κατάργηση του ασύλου στα Πανεπιστήμια.
4) Την συντριβή του αριστερού παρακράτους στα Εξάρχεια και σε κάθε άλλο χώρο με την αποκατάσταση της κυριαρχίας του κράτους και της ασφάλειας των πολιτών.
5) Την ανάσχεση της λαθρομεταναστευτικής πλημμυρίδας και
6) Την επιδίωξη μείωσης των πλεονασμάτων και συνακόλουθα της ασφυκτικής φορολογίας και την συντριβή της γραφειοκρατίας, που θα απελευθερώσει το δαιμόνιο του Έλληνα και θα προσελκύσει αληθινές ξένες επενδύσεις”

Προηγούμενο άρθροΚυριακή, η Νέμεση των «ετερόκλητων όχλων»
Επόμενο άρθροΔεν θα είμαστε ποτέ πλούσιοι προδότες