Δήλωση του Φαήλου Κρανιδιώτη για την επέτειο των Ιμίων

Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαήλος Κρανιδιώτης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση για την επέτειο των Ιμίων:

“Συμπληρώνονται σήμερα 23 χρόνια από την θυσία των τριών ηρώων μας, του Χριστοδούλου Καραθανάση, του Παναγιώτη Βλαχάκου και του Έκτορος Γιαλοψού. Ο ενδοτισμός και ψοφοδεϊσμός της τότε κυβέρνησης παρέμεινε ανέλεγκτος, ο μοιραίος Σημίτης κυκλοφορεί και τολμά και μιλά, οι λεηλάτες υπουργοί του μπαινοβγαίνουν στις φυλακές ενώ άλλα στελέχη του επανδρώσανε τους μηχανισμούς του μνημονιακού ζυγού και είναι περιζήτητοι από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη σημερινή παράξενη ηγετική ομάδα της ΝΔ.

Η χώρα τότε, με την απόλυτη ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας, εξέπεμψε το μήνυμα της ηττοπάθειας, ακυρώνοντας κάθε έννοια αποτροπής.
Η σημερινή κυβέρνηση με τα σνοφίτικα συμπλέγματα, αφού ξεπούλησε την Μακεδονία κάνοντας σέρβις στον Σκοπιανό σωβινισμό και τα γερμανικά συμφέροντα, συνεχίζει στον “δρόμο προς τα Σούσα” που πήρε ο Σημίτης. Αυτοί λοιπόν αποτελούν το κόμμα του πολέμου, διότι με τον ενδοτισμό και τον ανόητο διεθνισμό τους, την ψευδαίσθηση πως θα εξημερώσουν το θηρίο του τούρκικου επεκτατισμού, ταΐζοντάς τον κομμάτια Ελλάδας, στο τέλος θα φέρουν και την πολεμική σύγκρουση, όταν ο ισλαμοφασίστας δικτάτορας της Άγκυρας θεωρήσει την αδυναμία μας ευκαιρία του κράτους συμμορία.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ τιμά τους τρεις ήρωες του Πολεμικού Ναυτικού μας και θα εργαστεί για την μελλοντική συγκρότηση μιας πατριωτικής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και κυβέρνησης, που θα τιμωρήσει τους ενόχους των Ιμίων και των Πρεσπών και θα συγκροτήσει μια  ισχυρή δύναμη αποτροπής, τόσο στρατιωτικά, οικονομικά και ηθικά, όσο και σε συμμαχίες. Γιατί αυτός είναι ο σκοπός της πολιτικής, να κάνουμε την Πατρίδα ισχυρότερη, καλύτερη, ασφαλέστερη κι όχι να την ξεπουλάνε οι ανίκανοι, οι εξαρτημένοι και οι δειλοί”.

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα Γραμματέα Παιδείας της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Αθ. Κατσίμπελη για τους Τρείς Ιεράρχες.
Επόμενο άρθροΤρέχουμε για να κατοχυρώσουμε τα εταιρικά εμπορικά σήματα με τη λέξη “Μακεδονία”