Δήλωση του Γραμματέα Γεωργίας, Κτηνοτροφίας και Αλιείας Π. Καραλάζου για τις αποζημιώσεις στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους

Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει η κοροϊδία της κυβέρνησης όσον αφορά τις αποζημιώσεις στον πρωτογενή τομέα.
Υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση σε όλους τους αγρότες για την αδιαφορία που δείχνει το κράτος στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφοι.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση όσον αφορά το θέμα της έγκαιρης διάγνωσης και αποζημίωσης στους αγρότες.
Εννοείτε πως μιλάμε για όσους νόμιμα δικαιούνται να λάβουν τις αποζημιώσεις και όχι για κάποιους, που με όχι νόμιμους τρόπους βρέθηκαν από το πουθενά αγρότες.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα των αγροτών σε όλη την χώρα δεν έχουν λάβει ακόμη τις προκαταβολές των αποζημιώσεων και αυτό δυσκολεύει την προσπάθεια που κάνουν για την αποκατάσταση των ζημιών στις καλλιέργειες τους.
Θα πρέπει λοιπόν να επισπεύσει τις διαδικασίες το υπουργείο και να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια των αγροτών με κάθε τρόπο εάν θέλει να έχει ή χώρα μας έναν υγιή και παραγωγικό πρωτογενή τομέα.

Προηγούμενο άρθροΗ δοσιλογική ηγεσία της Ε.Ε.
Επόμενο άρθροΜε απόφαση του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ο κ. Θανάσης Αγγελόπουλος αναλαμβάνει Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού.