Δελτίο Τύπου Νέα Δεξιά

O Πρόεδρος του κόμματος ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, κος Φαήλος Κρανιδιώτης, προέβη αναφορικά με το νέο εκλογικό νόμο στην ακόλουθη δήλωση:

«Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, για λόγους προστασίας του εθνικού συμφέροντος, είναι υπέρ όχι μόνο της διατήρησης αλλά και της αύξησης του πλαφόν του 3%.

Επίσης είναι υπέρ της ενισχυμένης αναλογικής, με μπόνους εδρών, για να εξασφαλιστεί κυβερνησιμότητα για τη σταθερότητα που τόσο ανάγκη έχει η χώρα.

Επίσης κρίνεται αναγκαίο να γίνει η τομή ώστε το  ένα τρίτο των βουλευτών να είναι βουλευτές επικρατείας και οι υπόλοιπες διακόσιες έδρες να είναι μικρές μονοεδρικές, ώστε να πάψει να υπάρχει η εξάρτηση των υποψηφίων από το πολιτικό χρήμα.

Με αυτή την πρότασή μας για ενισχυμένη αναλογική, μικρές μονοεδρικές και το ένα τρίτο να αποτελείται από βουλευτές επικρατείας εξασφαλίζεται σταθερότητα και εμποδίζεται η διαπλοκή και τα ξένα συμφέροντα να ελέγχουν μία κυβέρνηση μέσα από τη συμμετοχή στην κυβέρνηση ενός μικρού κόμματος»

Νέα Δεξιά
Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιάς λειτουργεί σε καθημερινή βάση και είναι στην διάθεση όλων των δημοσιογράφων. Τα στοιχεία επικοινωνίας του γραφείου είναι:
Τ: 211 1980 118
Κ: 694 300 64 00
E: press@neadexia.gr
  1. Νομίζω, ότι πρέπει να υποστηρίξετε την μείωση των βουλευτών καθώς και του προσωπικού της Βουλής, όπως έχετε επανειλλημένα επισημάνει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>