Δελτίο Τύπου Νέα Δεξιά

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, κος Δημήτριος Γερογιάννης, σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αναφορικά για την επικείμενη διοργάνωση κατασκήνωσης άγνωστων ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό με την ονομασία “No Border Camp” στην πανεπιστημιούπολη του ΑΠΘ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«Σε καταστροφείς δίχως όρια και σύνορα για την ελληνική παιδεία, έχουν εξελιχθεί πλέον η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ο Υπουργός Φίλης.

Την ίδια ώρα που ο Υπουργός Παιδείας κύριος Φίλης και η κυβέρνηση κατηγορεί και στιγματίζει διχαστικά για ιδεολογική επίθεση, τους Έλληνες μαθητές που απλά ζήτησαν να μην κοπούν τα αρχαία, η προσευχή, οι παρελάσεις και οι ώρες μαθημάτων στη βουλή των εφήβων, επιτρέπουν με την ανοχή της ανομίας και των άβατων, να μετατραπούν τα πανεπιστήμια της χώρας σε κοινόβια κάμπινγκ.

Φαίνεται ότι μετά τους «επενδυτές» της Ειδομένης, η κυβέρνηση αποσκοπεί σε νέα έσοδα από τους «κατασκηνωτές» των κάμπινγκ στα Πανεπιστήμια.

Κύριε Υπουργέ της παιδείας, άλλο τα διεθνή πανεπιστημιακά CAMPUS που αποτελούν πηγή εσόδων για τις χώρες που λειτουργούν και θα έπρεπε να είμαστε ως χώρα το παγκόσμιο πρότυπο CAMPUS και άλλο τα CAMPING και τα κοινόβια.

Ίσως για εσάς, εκτός από τα «νεκρά» αρχαία ελληνικά μάλλον και τα λατινικά δεν αποτελούν επίσης κάποια «ζωντανή» γλώσσα…

Όσο για τους επίδοξους «κατασκηνωτές» του Α.Π.Θ., μπορείτε κάλλιστα με τη συνεργασία του Υπουργού Αμύνης να τους παραπέμψετε για κατασκήνωση και PAINTBALL σε κάποιο πρώην στρατόπεδο προς αξιοποίηση… »

Νέα Δεξιά
Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δεξιάς λειτουργεί σε καθημερινή βάση και είναι στην διάθεση όλων των δημοσιογράφων. Τα στοιχεία επικοινωνίας του γραφείου είναι:
Τ: 211 1980 118
Κ: 694 300 64 00
E: press@neadexia.gr
ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ - Γραφείο Τύπου - Απόλλωνος 3-5, 10557 Αθήνα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>