Δελτίο Τύπου – Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ σε Μεσσηνία και Λακωνία

 

Δελτίο Τύπου

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
σε Μεσσηνία και Λακωνία

Ομιλίες του Θάνου Τζήμερου
σε Καλαμάτα, Γαργαλιάνους, Μονεμβασιά,
κατάθεση στεφάνου στον Μελιγαλά

Από την Παρασκευή 16 έως την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, ο Θάνος Τζήμερος, Πρόεδρος της «ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» και επικεφαλής παράταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, θα επισκεφθεί τη Μεσσηνία και τη Λακωνία για να συζητήσει με τους πολίτες και να τους παρουσιάσει τις λύσεις που προτείνει η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, για τα σημαντικά πολιτικά και οικονομικά προβλήματα της χώρας.

Την Παρασκευή 16/09/22 θα συναντηθεί στην Καλαμάτα με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και της παραγωγικής οικονομίας και στις 19:00 θα μιλήσει στο ξενοδοχείο «ΕΛΙΤ» της Καλαμάτας (Ναυαρίνου 237).
Το Σάββατο 17/09/22 στις 19:00, ο Θάνος Τζήμερος θα μιλήσει στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων. Η είσοδος και στις δύο ομιλίες είναι ελεύθερη, ενώ θα επακολουθήσει συνομιλία με το κοινό.
Την Κυριακή 18/09/22 το πρωί, η ηγεσία και τα στελέχη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ θα καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο των δολοφονημένων πολιτών στην Πηγάδα του Μελιγαλά και κατόπιν θα επισκεφθούν τοπικούς συλλόγους, συνεταιρισμούς και επιχειρήσεις στους Μολάους, στη Συκέα και στη Μονεμβασιά.
Την Κυριακή στις 19:00 το απόγευμα, ο Θάνος Τζήμερος θα μιλήσει Lazareto Hotel, στην είσοδο του Κάστρου της Μονεμβασίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα επακολουθήσει συνομιλία με το κοινό.

ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ: Φιλελεύθεροι, Πατριώτες, Μεταρρυθμιστές
«Προσκαλούμε τους πολίτες που θέλουν να δουν την Ελλάδα να προοδεύει και αντιλαμβάνονται ότι τα προβλήματα του 21ου αιώνα λύνονται με εργαλεία του 21ου αιώνα και όχι με αραχνιασμένες ιδέες “φιλοσόφων” του 19ου, που απέτυχαν όπου κι αν εφαρμόστηκαν. Για να γίνει η Ελλάδα μια σοβαρή χώρα, που θα σέβεται τους πολίτες της και θα παράγει αγαθά, τεχνολογία, πολιτισμό και αξιοπρέπεια, μόνο ένας δρόμος υπάρχει, κι αυτός δεν είναι ο κρατισμός, που υπηρετούν όλα τα κόμματα εξουσίας, μπλε, πράσινα και κόκκινα.»

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι ο συνασπισμός της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ του Θάνου Τζήμερου και της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ του Φαήλου Κρανιδιώτη, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους ώστε, στις επόμενες εκλογές, ο φιλελεύθερος πατριωτισμός να αποκτήσει θεσμική παρουσία στη Βουλή και να προωθήσει ουσιαστικές, δομικές μεταρρυθμίσεις.

Δείτε περισσότερα στον ιστοχώρο του συνασπισμού www.ethnikidimiourgia.gr

#ΕθνικήΔημιουργία
#φιλελεύθεροι
#πατριώτες
#μεταρρυθμιστές

Προηγούμενο άρθροΑς πάρει την κατηφοριά…
Επόμενο άρθροΗ βρομιά με τη «Μαρία» να τιμωρηθεί