Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης, σε συνέχεια της δηλώσεως του προέδρου της Κομισιόν Κλοντ Γιούνκερ ότι «τα σύνορα είναι η χειρότερη ‘‘εφεύρεση’’ που έκαναν ποτέ οι πολιτικοί» και «ότι πρέπει να ανοίξουν τα ευρωπαϊκά σύνορα ώστε να καταδειχθεί η αλληλεγγύη στον αυξανόμενο αριθμό των προσφύγων που προσπαθούν να περάσουν στη Γηραιά Ήπειρο» προέβη στην ακόλουθη δήλωση.
«Αυτή η θέση είναι επικίνδυνη για την εθνική μας υπόσταση, αυτοκτονία της ευρωπαϊκής ταυτότητας και βόμβα για την ασφάλεια όλης της Ευρώπης. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει τρανότερη απόδειξη της τεράστιας αντίθεσης των συμφερόντων της ευρωπαϊκής παρασιτικής γραφειοκρατίας, μιας παχυλά αμειβόμενης ελίτ, με αυτά των Εθνών της Ευρώπης. Αυτήν την Ευρώπη δεν την θέλουμε και θα την αλλάξουμε.»

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.
  1. Κύριε Κρανιδιώτη
    επαναλαμβάνετε αυτά που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Ν. Δεξιά θα καταλήξει ΡΟΖ ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Ν.Δ κατέληξε μπλε κακό ΠΑΣΟΚ. Ο δεξιός ΟΧΙ ο νεοδημοκράτης έχει ιδιότητες και χαρακτηριστικά που τον διαφοροποιούν από τους άλλους και εσείς σε αυτά δεν έχετε αναφερθεί καθόλου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>