Σε συνέχεια της επιστολής του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ προς τους ηγέτες της Ε.Ε. εν ‘όψει της Συνόδου Κορυφής στην Μπρατισλάβα, ο Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Παναγιώτης Δούμας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Τόσο ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως πρέπει να λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους την έκκληση του Ντόναλντ Τουσκ, Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και «ομοσταύλου» του κ. Μητσοτάκη στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

Ο κ. Τουσκ, καταφερόμενος κατά της πολιτικής ορθότητος, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι είναι σημαντικό η ΕΕ να διδαχθεί από το Brexit και συγκεκριμένα τις ανησυχίες του βρετανικού λαού για τη μαζική μετανάστευση.

Επεσήμανε δε, ότι οι εύλογες ερωτήσεις για τις εγγυήσεις ασφάλειας για τους πολίτες και τα εδάφη τους, οι ερωτήσεις για την προστασία των συμφερόντων τους, την πολιτιστική κληρονομιά και τον τρόπο ζωής τους, είναι ερωτήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν στην ερχόμενη Σύνοδο.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ συμφωνεί και επαυξάνει !

Καλεί ειδικά την αξιωματική αντιπολίτευση να διδαχθεί από αυτήν την επιστολή και να πάψει να ενοχοποιεί την ελληνική κοινωνία μέσω συναισθηματικών διλημμάτων, όπως αυτά που έθεσε στην χθεσινή του ανακοίνωση για το Ωραιόκαστρο ο κ. Κικίλιας.»

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>