Επ’ αφορμή προκλητικής δηλώσεως του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αδώνιδος Γεωργιάδη, εις ό,τι αφορά την αντίθεση της Νέας Δεξιάς στην ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δεξιάς Παναγιώτης Δούμας έκανε την κάτωθι δήλωση:
«Δεν θα σταθώ στους χαρακτηρισμούς του κ. Γεωργιάδη, που μας κατηγόρησε επί λέξει ότι λέμε «βλακείες». Θα παρατηρήσω απλά ότι από όλη την αρχαία ελληνική γραμματεία που πέρασε από τα χέρια του, ο κ. Γεωργιάδης από την στιγμή που πήγε στην ΝΔ, δείχνει να έχει εστιάσει στους σοφιστές! Έτσι μπορεί να είναι ταυτόχρονα και κατά της Ισλαμοποιήσεως και υπέρ του Τζαμιού!
Εμείς σαν κόμμα τασσόμαστε με μία από τις πλευρές της προσωπικότητός του. Αυτήν που στις 17/12/2015 τον ώθησε να πει σε συνέντευξη που παραχώρησε σ’ εμένα τον ίδιο:


«Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία. Το Ισλάμ είναι ένας άλλος τρόπος ζωής και σκέψης, που είναι ουσιωδώς αντίθετος με τις δυτικές αξίες. Το τζαμί είναι λάθος να γίνει. Ελπίζω ότι τα πρόσφατα γεγονότα στην Ευρώπη θα μας κάνουν να αναθεωρήσουμε την πολιτική μας σ’ αυτό. Είναι πρόβλημα, το λέω σήμερα για να μείνει καταγεγραμμένο. Το τζαμί στον Βοτανικό, εάν γίνει, θα δημιουργήσει μέσα στην πρώτη δεκαετία το μεγαλύτερο ισλαμικό γκέτο στην Αθήνα, που θα έχετε φανταστεί. Και βέβαια, δεν ξέρω και τι φασαρίες θα έχουμε μεταξύ σιιτών – σουνιτών.»

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>