Δελτίο Τύπου Νέα Δεξιά

Για μια ακόμη φορά, η χώρα παρέμεινε έρμαιο φυσικών καταστροφών, όπου ο πολίτης της καλείται να αντιμετωπίσει συνθήκες τριτοκοσμικές. Αρκούσε μια μικρής διάρκειας κακοκαιρία σε όλη σχεδόν την περιφέρεια της Ελλάδας για να βιώσει ο Έλληνας πολίτης, απροστάτευτος, καταστάσεις όμοιες με αυτές μετά από μια πολεμική σύγκρουση. Η Ελλάδα παρουσιάζεται ως μια ανοχύρωτη χώρα, χωρίς καμία πρόνοια και σχέδιο από την ΓΓΠΠ και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.


Δείχνουν να βασίζονται αποκλειστικά και μόνο στις φιλότιμες ενέργειες των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος και των εθελοντικών ομάδων για να μην συμβεί κάτι. Μια ανικανότητα που φανερώνει πώς το δόγμα πολιτικής προστασίας της χώρας, είναι το «χτύπα ξύλο μην.. »
Στη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, οι ενέργειες μας θα δείξουν ότι πρώτιστο μέλημα και βασική προσπάθεια, θα είναι να νιώσει ξανά ο Έλληνας πολίτης την ασφάλεια και προστασία που θα έπρεπε να είχε ως κάτοικος ενός πολιτισμένου κράτους.
Επίσης, σημαντικό είναι για τη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, να σταθεί αρωγός και στα στελέχη των δυνάμεων πολιτικής προστασίας που προσφέρουν με φιλότιμο τις υπηρεσίες τους , καθώς σήμερα, καλούνται κάθε φορά να λύσουν προβλήματα ανικανότητας άλλων.

Αλέξανδρος Νίκλαν
Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
Νέα Δεξιά.

Γραφείο Τύπου
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εδρεύει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Απόλλωνος 3-5, στην Αθήνα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>