Ανίκανη η κυβέρνηση στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας

Με αφορμή την απόπειρα της αποτυχημένης τρομοκρατικής επίθεσης «αγνώστων»  κατά του εισαγγελέα κ. Ισίδωρου Ντογιάκου  ο κ. Γιώργος Χ. Παλάζης, δικηγόρος και Γραμματέας Δικαιοσύνης της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

Η  ανίκανη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξακολουθεί να παραμένει απαθής  θεατής της θλιβερής πραγματικότητας που έχει επικρατήσει στην χωρά ως αποτέλεσμα των άρρωστων ιδεοληψιών της Αριστεράς στην αντιμετώπιση   των ομοϊδεατών «συντρόφων» της  αντιεξουσιαστών, αναρχικών και τρομοκρατών νομιμοποιώντας αξιόποινες συμπεριφορές οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών και υπονομεύουν το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας.

Από τον επαίσχυντο νόμο-έκτρωμα «Παρασκευόπουλου» που θωπεύει ακόμη και τους σκληρούς εγκληματίες , οδηγηθήκαμε στην άνομη δράση των συλλογικοτήτων, στις συνεχείς άδειες φυλακισμένων αμετανόητων στυγνών δολοφόνων τρομοκρατών, σε συντονισμένες επιθέσεις σε Αστυνομικά Τμήματα στην καρδιά της Αθήνας από αντιεξουσιαστες, σε βανδαλισμούς Δημοσίων Κτιρίων στο όνομα του ακτιβισμού, σε απειλές δημοσίων λειτουργών μέχρι και σε ξυλοδαρμούς αστυνομικών από ρομά χωρίς να γίνονται καν προσαγωγές δραστών δυστυχώς με άνωθεν εντολές της ανώτατης ηγεσίας της Αστυνομίας και έτσι φθάσαμε αισίως στην τρομοκρατική επίθεση κατά Ντογιάκου, όπου εκ θαύματος δεν θρηνήσαμε θύματα.
Όλα αυτά είναι ακατανόητα για μια πολιτισμένη ευνομούμενη χώρα της Ευρώπης αλλά δυστυχώς η υπόθαλψη της ανομίας και η ανοχή της απαθούς Κυβέρνησης της «Αριστεράς και της Προόδου» σε κάθε μορφή παραβατικότητας αποτελούν την ζοφερή ελληνική πραγματικότητα που παγιώνεται συνεχώς και ήδη οδηγεί την χώρα σε έκρυθμες καταστάσεις  και αδιέξοδα.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ σταθερά προσηλωμένη στην διατύπωση και την ουσία των συνταγματικών επιταγών θεωρεί επιτακτικό καθήκον και πρώτιστη αναγκαιότητα την αποκατάσταση της ασφάλειας των πολιτών και την πάταξη κάθε μορφής βίας από όπου και αν προέχεται .
Προηγούμενο άρθροΚωνσταντίνος Κατσίφας: “Και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει!”
Επόμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ συμμετέχει στις εργασίες της MENL στη Σόφια