Ο Κωνσταντίνος Αμπουσίδης αναλαμβάνει Τομεάρχης Ευπαθών Ομάδων

Με απόφαση του προέδρου, Φαήλου Κρανιδιώτη, ο Κωνσταντίνος Αμπουσίδης αναλαμβάνει τομεάρχης Τομεάρχης Ευπαθών Ομάδων της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Αττικής, όπου και κατοικώ μέχρι και σήμερα. Είμαι παντρεμένος και έχω έναν υιό 13 ετών.

Τελείωσα το δημοτικό και το γυμνάσιο στο Ηράκλειο Αττικής. Φοίτησα στο Επαγγελματικό Λύκειο της ΣΕΛΕΤΕ στο τμήμα ”Κοινωνικής Προνοίας” και τελείωσα το Επαγγελματικό Λύκειο Ν. Φιλαδελφείας όπου και πήρα το πτυχίο ”Βοηθού ιατρικών εργαστηρίων.” Επίσης εισήχθην στα Τ.Ε.Ι. Αθηνών στο Τμήμα Νοσηλευτικής, αλλά προτίμησα την επαγγελματική μου ενασχόληση με το εμπόριο, ως αυτοαπασχολούμενος για 26 έτη. 

Υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στην Πολεμική Αεροπορία μας για 23 μήνες και στην πρώτη γραμμή της στην 135 Σμηναρχία Μάχης στην Σκύρο, όπου εκεί βίωσα από κοντά και την γνωστή κρίση του Μαρτίου του 1987 στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Η ειδικότητά μου ήταν χειριστής Τ/Π και Κ/Τ με διαβάθμιση ”ΕΤΝΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ.”Πολιτικά έχω έντονη παρουσία από την εφηβεία μου σε διάφορα πολιτικά κόμματα, αλλά πάντα του πατριωτικού χώρου, λόγο συνειδητής επιλογής και ιδεολογίας. Επίσης ήμουν τρεις φορές υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων προσβασιμότητας όλων των κινητικά αναπήρων συμπολιτών μου, καθώς τα ίδια προβλήματα βιώνω και ο ίδιος μου καθημερινά ως Α.Μ.Ε.Α. με κινητική αναπηρία. Για τον παραπάνω λόγο είμαι και μέλος του Πανελλαδικού Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών (ΠΑ.Σ.Α.Π.).

Για τους παραπάνω λόγους η ενασχόλησή μου με την πολιτική έχει δύο βασικούς άξονες, ο ένας είναι τα εθνικά μας δίκαια και η εθνική μας ταυτότητα που κινδυνεύουν σήμερα στον 21ο αιώνα όσο ποτέ άλλοτε από την σύσταση του ελληνικού κράτους και ο δεύτερος άξονας είναι τα μεγάλα προβλήματα που βιώνουν στην καθημερινότητά τους οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πολίτες με αναπηρίες.

Προηγούμενο άρθροΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Επόμενο άρθροΤι έγινε στην ΑΣΟΕΕ; Γιατί να ψηφίσω ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ; #ΜετονΦαήλο… 06/04/2023