Οι χλιαρές ελληνικές αντιδράσεις μετά την σφαγή της Νίκαιας κατέδειξαν για άλλη μια φορά την αναντιστοιχία της πολιτικής μας ελίτ με τα αισθήματα ανησυχίας που διακατέχουν τους Έλληνες. Σε μια χώρα που κατακλύζεται από λαθρομετανάστες με κοινό θρήσκευμα και άρα με έναν ισχυρότερο και της κοινής εθνικής καταγωγής συνεκτικό δεσμό, οι Έλληνες δεν δικαιούνται να ανησυχούν για το μέλλον τους. Οι δε πολιτικοί άρχοντες όχι μόνον δεν βλέπουν κίνδυνο, αλλά καταγγέλλουν τον φόβο για το αβέβαιο μέλλον και συνιστούν «σύνεση» και «μετριοπάθεια» έναντι ενός αδίστακτου εχθρού.

Την ώρα που καταντά σχεδόν ρουτίνα ένα τρελό φορτηγό του ISIS να καθαρίζει για πλάκα καμιά ογδονταριά ανύποπτους τουρίστες, ο Υπουργός Εσωτερικών της μάλλον ασφαλούς σε σχέση με εμάς Πολωνίας κατηγορεί την Ε.Ε. και την πολυπολιτισμικότητα ως υπαιτίους για τις αυξανόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις, ενώ στην Ελλάδα, «η απώλεια της ανοχής θα είναι η μεγάλη ήττα» για τον εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας και η κυβέρνηση ανησυχεί για την εξάπλωση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Από κάτω, ένα ολοένα συρρικνούμενο αφελές κοινό ξεφυσάει από ανακούφιση για το γεγονός ότι γίναμε τόσο πολιτισμένοι, που δεν αντιμετωπίζουμε με μένος πια τέτοια θλιβερά περιστατικά.

Αντιθέτως, διογκώνεται το πλήθος που κατά βάθος ανησυχεί όταν γνωρίζει ότι εκατοντάδες χιλιάδες υποψήφιοι οδηγοί «τρελών φορτηγών» ζουν ανάμεσά μας. Όχι μόνο στα λεγόμενα «hotspots» αλλά και σε ολόκληρες συνοικίες της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδος. Εκεί, χτίζουν μεθοδικά το δικό τους μέλλον με τους δικούς τους όρους, την ώρα που ο Έλληνας, όπως και κάθε Ευρωπαίος απαγορεύεται να νοιάζεται σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά του.

Γιατί οι τρομοκρατικές επιθέσεις είναι μία μόνο μορφή της επιδείξεως ισχύος που το Ισλάμ και το λεγόμενο «κράτος» του ασκούν στην Ευρώπη. Είναι – αν θέλετε – το κερασάκι στην τούρτα του εποικισμού της Ευρώπης από το Ισλάμ. Και είναι λάθος να εστιάζουμε μόνο στην τρομοκρατία, που είναι απλά μια τακτική, και όχι στον απώτερο σκοπό και στην στρατηγική, που δεν θέλει άλλο από την επιβολή του σκοταδιστικού τρόπου ζωής του Ισλάμ έναντι του ευρωπαϊκού «ζειν ελευθέρως».

Οι βόμβες, τα φορτηγά, τα γιλέκα εκρηκτικών, οι παρενοχλήσεις γυναικών και οι εκτελέσεις ομήρων είναι απλά πυροτεχνήματα μπροστά στο σημαντικότερο όπλο του Ισλάμ, που δεν είναι άλλο από την γεννητικότητα που παρουσιάζει. Αυτό που οι τζιχαντιστές ενδεχομένως δεν θα πετύχουν με τα παραπάνω πυροτεχνήματα θα το πετύχουν με την αριθμητική υπεροχή μέσα στους ευρωπαϊκούς αστικούς ιστούς, χάρις στην μετριοπάθεια, στην αφέλεια και στην απώλεια της εθνικής συνείδησης των ευρωπαϊκών ελίτ. Ο καλός συμμαθητής που σήμερα είναι μία σεβαστή μειονότητα στην τάξη των παιδιών μας, αύριο θα είναι δήμαρχος σε μία πόλη, όπου τα παιδιά μας θα είναι μειονότητα. Χωρίς καμία βόμβα, κανένα φορτηγό και κανένα όπλο θα επιβάλει το ισλαμικό δίκαιο της πολυγαμίας, των λιθοβολισμών γυναικών και του λιντσαρίσματος στους γιους μας που δεν δεχθούν να συμμορφωθούν και στις κόρες μας που θα αρνηθούν την μαντίλα.

Δύο μεγάλοι άνδρες της εποχής μας είπαν με μία φράση ο καθένας τους την ωμή αλήθεια που πολλοί διαισθάνονται αλλά ελάχιστοι τολμούν να ψελλίσουν. Ο ένας βρίσκεται στην κόλαση και ο άλλος στο πυρ το εξώτερον της πολιτικής ορθότητος. Ο Μουαμάρ Γκαντάφι είχε πει ότι η Ευρώπη θα καταληφθεί ειρηνικά με τις μεταναστευτικές ροές και ο Ντόναλντ Τραμπ ότι οι μουσουλμάνοι πρέπει να απελαύνονται. Ας καταλάβουμε επιτέλους ότι ή θα πρέπει να γίνουμε εμείς περισσότεροι ή αυτοί λιγότεροι. Εναλλακτική συνταγή είναι μόνον ο χορός του Ζαλόγγου.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΕΣΤΙΑ την 2/8/2016

Παναγιώτης Δούμας on FacebookΠαναγιώτης Δούμας on Twitter
Παναγιώτης Δούμας
Αντιπρόεδρος | ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ
Ο Παναγιώτης Δούμας είναι αντιπρόεδρος της Νέας Δεξιάς. Έχει σπουδάσει Νομικά και Ιστορία στο Φράιμπουργκ της Γερμανίας. Είναι επιχειρηματίας, και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών. Είναι συντελεστής του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών και αρθρογραφεί στην ΕΣΤΙΑ και στην εβδομαδιαία γερμανική συντηρητική εφημερίδα «Junge Freiheit».

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>