Δήλωση του προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαήλου Κρανιδιώτη για την αυθαιρεσία των αλβανικών αρχών

Όπως μας ενημέρωσαν μέλη και στελέχη μας που πήγαν ως αντιπροσωπεία στην κηδεία του Κ. Κατσιφά, οι Αλβανικές αρχές κρατούν παράνομα τους Μπάμπη Καραθάνο, Χρήστο Ντούτση, Αντρέα Κούρτη, Θωμά Στέφο, τον γαμπρό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Βαγγέλη Σακελλαράκη, καθώς και άλλους τουλάχιστον τέσσερις, έναν Βορειοηπειρώτη και τρεις Ελλαδίτες.
Σε ένα όργιο αυθαιρεσίας, η Αλβανική Αστυνομία, δηλαδή οι φονιάδες του Κωνσταντίνου κατέσχεσαν ελληνικές σημαίες, μπλούζες με ελληνικά στρατιωτικά εμβλήματα.
Ενώ στο ΥΠΕΞ και στο Μαξίμου αναχαράζουν και οι Φίληδες κοπρίζουν τις ύβρεις τους σε βάρος του νεκρού και του Ελληνισμού, ο αλβανικός σωβινισμός προχωρεί σε νέες προκλήσεις προσβάλλοντας αδιάκριτα μέλη της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας και Ελλαδίτες.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ υπογραμμίζει γιά άλλη μια φορά την ανάγκη για το μόνο πράγμα που θα ανακαλέσει στην τάξη τον ημιπαράφρονα χασισέμπορα , κατά την αλβανική αντιπολίτευση,  των Τιράνων και τους μπράβους του: η Ελλάδα να τους τσακίσει τα κόκκαλα. Να μπει τέλος στην κατηφόρα, να πάψει η Ελλάδα να είναι καρπαζοεισπράκτορας ακόμη και του εγκληματικού καθιζήματος των Βαλκανίων.

Προηγούμενο άρθροΗ Εκκλησία δεν είναι ΔΕΚΟ!
Επόμενο άρθροΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Χρόνια Πολλά στην Πολεμική Αεροπορία μας