Καπλάνης Νικόλαος Υποψήφιος με την ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στην Αργολίδα

Καπλάνης Νικόλαος
στην Αργολίδα
Γεννήθηκε στο Toronto του Καναδά, το 1975, από γονείς μετανάστες της δεκαετίας του 1960, που ξενιτεύθηκαν για μια καλύτερη ζωή, αλλά, όταν γεννήθηκε ο γιος τους, προτίμησαν να επιστρέψουν, προκειμένου να λάβει Ελληνική Παιδεία.
Σπούδασε Θεολογία και Πολιτικές Επιστήμες στο ΕΚΠΑ, ενώ υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος Ανθυπολοχαγός του Πυροβολικού Μάχης.
Εργάστηκε, για αρκετά χρόνια, στην Αθήνα σε χρηματοοικονομική εταιρεία και σε δικηγορικό γραφείο, ενώ, στην αρχή της κρίσης, βρέθηκε άνεργος στα πάτρια εδάφη (Αγιάννης Άργους). Επέλεξε την ιδιότητα του Διαμεσολαβητή του ΥΔΔΑΔ και έγινε Συντονιστής στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό, διατηρώντας γραφείο στο Άργος.
Ο Νικόλαος Καπλάνης δήλωσε:
«Ποτέ δεν υπήρξα αιχμάλωτος ενός Status Quo και ούτε κατάφεραν ποτέ, ο ρασιοναλισμός, ο ιστορισμός και ο υλισμός να με εμποδίσουν να πράξω και να σκεφτώ διαφορετικά, και να με υποδουλώσουν.
Η δική μου ζωή, η δική μου πολιτική θεώρηση των πραγμάτων διακατέχεται από το θείο δώρο του «κατ’ εικόνα»!
Πάντα υπάρχει εναλλακτική και η Mοίρα του Ανθρώπου βρίσκεται στα χέρια του, αρκεί να αντιλαμβάνεται την ηθική διάσταση της πνευματικής του ελευθερίας και δράσης!
Οι πολιτικές μου αποφάσεις και επιλογές είναι δεδομένες, και αυτές θα υπηρετήσω, ως ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος.»
Προηγούμενο άρθροΤι έγινε στην ΑΣΟΕΕ; Γιατί να ψηφίσω ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ; #ΜετονΦαήλο… 06/04/2023
Επόμενο άρθροΠαράνοια εκτός σχεδίου & Νέες τουρκικές απειλές. #ΜετονΦαήλο… 12/04/2023